Amenajarea casei

#tablouri #amenajare casa #tablouri casa #tablouri canvas

Canvas, tablouri personalizate pentru casa ta

Tablourile canvas reprezinta o metoda moderna de a-ti decora peretii, optand pentru imagini personalizate. Poti alege un model din magazin, poti folosi propria fotografie sau fotografia altcuiva, atata timp cat aceasta este facuta la rezolutie mare.

Tablourile canvas sunt imagini cu rezolutii mari, imprimate pe panza canvas, de unde si denumirea tabloului. Panza canvas este similara celei utilizate in pictura. Materialul este tratat in scopul redarii imaginii in cele mai mici detalii.

Tablourile canvas sunt realizate printr-o tehnologie moderna, fiind garantate pe viata. Pentru astfel de tablouri se poate folosi o tehnologie UV care ofera un standard inalt de calitate a printului pe canvas. Materialul imprimat este intins pe cadre de lemn si nu necesita rama.

Beneficiarul unui tablou canvas poate alege dimensiunea dorita pentru tablou, precum si numarul de piese al acestuia. Se pot comanda tablouri canvas dintr-o singura piesa sau tablouri a caror imagine este fragmentata in 2, 3, 4 sau mai multe piese, pentru un efect vizual deosebit.


Cum alegi o imagine pentru tabloul canvas


Firmele care comercializeaza tablouri canvas pun la dispozitia clientilor o gama diversificata de imagini. Clientul poate solicita un tablou cu imaginea dorita, intr-o singura piesa sau in mai multe, pe dimensiunea de care are nevoie pentru peretele sau.

Exista posibilitatea de a comanda un tablou canvas folosind propria fotografie. In acest caz, insa, este important sa se foloseasca o fotografie care poate fi marita la dimensiunea necesara fara ca imaginea sa fie alterata. Clientii care doresc tablouri unicat pot solicita serviciile unui fotograf profesionist. Acesta dispune de multe fotografii realizate cu aparate profesioniste, iar fotografia dorita poate fi marita chiar si la dimensiuni foarte mari.

In special cand este vorba despre un tablou canvas pe 2 sau mai multe piese, este foarte importanta fotografia pe care se lucreaza.


Avantajele unui tablou canvas



Tablourile canvas fac parte din decoratiunile interioare care confera un aspect modern incaperii amenajate. Astfel de tablouri pot imbraca un perete in multe incaperi din casa: living, dormitor, birou, hol etc.

Iti poti alege propria poza preferata daca nu vrei sa ai una din galeria de imagini pusa la dispozitie de catre furnizor. In acest fel, te asiguri ca tabloul tau este unicat.

Un alt avantaj al acestui tip de tablou il reprezinta posibilitatea de a folosi efecte artistice unice. Tot ce ai de facut este sa-ti alegi o imagine si sa o treci prin mai multe efecte, pana cand vezi unul care iti place. De exemplu, daca fotografia ta este un peisaj de toamna, acesta poate fi reprodus in alb-negru, in sepia, efect de pictura in ulei, efect impasto, Van Gogh etc.

Tablourile canvas nu necesita inramare, acestea putand fi livrate la domiciliul clientului, gata de agatat pe perete. Furnizorii de canvas iti pot oferi informatii cu privire la modul de fixare a cuiului in perete, in functie de natura acestuia din urma. De exemplu, daca ai pereti de beton si vrei sa agati un tablou canvas, cel mai sigur este sa folosesti o bormasina si nu un ciocan. Chiar daca tablourile canvas sunt usoare, fixarea trebuie facuta bine in perete.

Cand faci o comanda pentru canvas, iti poti calcula pe loc pretul tabloului. Acesta depinde in primul rand de dimensiunea tabloului respectiv. La acest pret se adauga taxa pentru livrare.

Sursa foto: andidiamond.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea