Amenajarea casei

#camera copii #amenajare casa #amenajare dormitor #dormitor copii #amenajare camera copii

Camera copiilor este prea mica? 4 idei de amenajare pentru a castiga spatiu

Atunci cand locuiesti intr-un apartament de dimensiuni reduse, risti sa te confrunti cu problema spatiului, o situatie comuna in prezent. Iar cand familia ta include mai multi prichindei, camera lor devine rapid neincapatoare. Nu trebuie insa sa te ingrijorezi: o simpla reamenajare poate elimina aceasta bataie de cap. Iata cateva idei ce te pot ajuta sa dai un suflu nou camerei celor mici.

Investeste in paturi suprapuse

Atunci cand vine vorba de o camera de dimensiuni mici, paturile suprapuse pot constitui o optiune la indemana. Pe langa faptul ca pot fi foarte chochete (oferta este foarte variata si colorata), acestea creeaza in mod eficace mai mult spatiu in care prichindeii sa se joace in voie.

Adauga o canapea extensibila

La randul sau, si canapeaua extensibila poate crea mult spatiu intr-o camera de dimensiuni reduse. Daca ai doi prichindei de varsta mica, te poti folosi cu incredere de acest artificiu. Opteaza insa pentru un obiect de mobilier de buna calitate, deoarece confortul si sanatatea celor mici trebuie sa primeze.

Atunci cand nu este folosita, aceasta canapea poate fi stransa cu usurinta, ceea ce iti va oferi spatiu suplimentar. Mai mult, exista o multime de modele disponibile. Tot ce trebuie sa faci este sa-l alegi pe cel ce corespunde nevoilor familiei tale.

Sursa foto: afaeryorchardproject.blogspot.com

Mizeaza pe eficienta corpurilor suspendate

Nu trebuie sa uiti de depozitarea obiectelor copiilor tai. Specialistii spun ca, atunci cand vine vorba de decorarea unei camere de mici dimensiuni, peretii acesteia trebuie valorificati cat mai bine. In acest sens, poti achizitiona corpuri de mobilier suspendate. Aici poti depozita cu usurinta jucariile si cartile celor mici, dar si alte lucrusoare pe care este important sa le ai la indemana.

Sursa foto: bloombety.com

Nu uita de cutiile decorative

Dispunerea unor cutii decorative langa paturile copiilor reprezinta o alta idee de amenajare demna de luat in calcul. Daca alegi unele de dimensiuni variate, cutiile decorative te pot ajuta sa depozitezi obiecte mai mici sau mai mari ce, altfel, risca sa fure din spatiul camerei. In plus, desginul lor va inveseli cu siguranta camera celor mici!

Sursa foto: banffkiosk.com

Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea