Amenajarea casei

#cadouri casa #casa noua #decoratiuni

Cadouri pentru cei indragostiti de... casa lor

Conform statisticilor, iubitorii de cadouri se decid pe ultima suta de metri in achizitionarea acelui perfect gift pentru cei dragi.  Iubesti in stil ”contemporan, minimalist sau poate clasic”? Indiferent de stilul abordat in proiectarea unui moment unic pentru tine si partenerul tau, criteriile de achizitie cand vine vorba de obiecte de décor sau piese de mobilier pentru casa ta, trebuie sa faci alegeri smart, unde confortul, calitatea si dragostea se contopesc.

 

In luna iubirii, iti propunem sa faci cadouri nu doar partenerului de viata, ci si casei tale. Februarie este o luna perfecta pentru astfel de achizitii, fiind o luna de reduceri si promotii. Asa ca te poti gandi la investitii mai mari sau mai mici, in functie de planurile tale de reamenajare. De exemplu, daca esti o fire romantica si te visezi savurand un pahar de sampanie intr-o cada plina cu spuma, atunci ti s-ar potrivi o cada impunatoare, de 170 x 75 cm, semnata de Besco, colectia Vista, pe care o gasesti la SensoDays.ro. Cumva te intrebi ce tip de baterie se potriveste pentru un asemenea produs? Din cele peste 350 de modele disponibile online, cu siguranta vei gasi unul adecvat personalitatii si necesitatilor voastre.

Daca insa te gandesti la un cadou minimalist, care nu necesita o investitie serioasa, atunci mergi pe detaliile care creeaza atmosfera. Cum ar fi... lenjerie de pat fina, perne pufoase pentru o atmosfera hygge sau... Un must have pentru un design diafan al unei zile fabuloase petrecuta intr-o ambianta intima este setul de doua pahare pentru savurat sampanie, marca Schott Zwiesel Pure din cristal tritan - un cristal de inalta calitate obtinut printr-o metoda inovatoare de realizare a paharelor de sticla, combinand optim titanul, soda, oxidul de zinc, nisipul, aluminiul şi feldspatul. Nu te-ai gandit ca un set de pahare poate fi atat de sofisticat, nu? Si acestea sunt doar cateva exemple, de la SensoDays.ro. Designerii brandului au pregatit insa zeci de produse pentru cei indragostiti de casa lor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea