Amenajarea casei

#iluminare casa # design casa #amenajare casa

Becurile cu LED o solutie ecologica pentru iluminarea casei tale

Becurile LED au devenit o solutie foarte populara pentru iluminarea locuintelor inca din primul moment in care oamenii au inceput sa caute solutii cat mai eficiente pentru casele lor. Spre deosebire de alte solutii de iluminat, acestea ofera o eficienta mult mai mare oferind lumina instantaneu.

Un procent de 95% energie se transforma in lumina si doar un procent foarte scazut se pierde prin caldura.

Dar, aceste becuri LED nu numai ca au numeroase avantaje dar s-au dovedit a fi si o solutie ecologica. In special daca doresti sa protejezi mediul inconjurator si in acelasi timp sa beneficiezi de o solutie eficienta pentru iluminat, becurile cu LED-uri reprezinta o alegere inspirata.

De ce sunt becurile LED o solutie ecologica si avantajoasa?

O caracteristica importanta a acestor becuri LED este aceea ca au un consum redus, sunt durabile si ofera o lumina de calitate. Becurile LED sunt si foarte sanatoase si nu dauneaza mediului inconjurator. Mai ales daca vrei sa iti transformi casa intr-o oaza eco atunci aceasta solutie de iluminat reprezinta o alegere inspirata.

Spre deosebire de becurile incandescente si fluorescente care contin o serie de substante toxice pentru a favoriza producerea de lumina, in cazul becurilor cu LED nu este utilizata nici un fel de substanta care ar putea pune in pericol sanatatea ta sau mediul inconjurator.

Un alt aspect demn de luat in considerare este acela ca si daca ajung in ultimele clipe de viata, becurile LED nu palpaie. Drept urmare, nu te va durea capul din cauza luminii care palpaie si nu este suficienta pentru a-ti desfasura activitatile.

Becurile LED pot sa fie dotate cu un dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Asadar, in momentul in care iti vei dori mai multa intimitate vei putea reduce cantitatea de lumina oferita.

Implementarea unui sistem de iluminat pe LED nu necesita schimbari in ceea ce priveste instalatia electrica. Sunt becuri performante care tin pasul cu vremurile actuale si ofera performante crescute si posibilitatea de economisire de energie electrica.

O alternativa ecologica si in pas cu necesitatile tale

Utilizarea unor becuri LED aduce avantaje in ceea ce priveste reducerea efectelor incalzirii globale intrucat foloseste un procent scazut de energie. Este o solutie de iluminat care poate sa fie implementata oricand, cu multa usurinta, nefiind necesare schimbari.

De asemenea, reprezinta o solutie eficienta si pentru asigurarea iluminatului in spatiile exterioare sau la birou. Recent, a devenit o solutie foarte buna si pentru iluminarea spatiilor publice datorita eficientei pe care o prezinta.

Aceste becuri LED au devenit parte din viata oamenilor si au evoluat, adaptandu-se in mod constant la nevoile si cerintele acestora. Daca iti doresti un iluminat mai performant, mai eficient si in pas cu vremurile atunci poti sa optezi pentru becuri LED.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le prezinta, motiv pentru care merita sa le iei in considerare atunci cand iti doresti sa iti iluminezi casa eficient. In plus, vei descoperi multe alte motive pentru care aceasta investitie merita sa fie facuta in casa ta iar din momentul in care vei incepe sa le utilizezi nu vei mai dori sa folosesti altceva.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare