Amenajarea casei

# bideu de calitate # bideu baie #amenajare baie

Baia ta nu este completa fara un bideu de calitate!

In vremurile nu demult trecute, oamenii de rand nu aveau baie in casa, doar nobilii bucurandu-se de acest privilegiu. Abia in secolul 19 au inceput sa fie construite primele bai asa cum le stim, doar in castele si in conacuri. Asa ca ar trebui sa ne consideram norocosi pentru ca traim vremurile acestea, cand baia este la cativa pasi de noi, cand avem acces la apa calda atat de usor si ne putem bucura de toate obiectele sanitare de calitate.

Toti stiti ca o baie nu este completa fara o chiuveta, o cabina de dus sau o cada si un vas de toaleta. Acestea sunt cele trei obiecte sanitare minime care compun o baie. Bineinteles ca puteti avea doua chiuvete de exemplu, daca locul va permite si daca aveti nevoie. Insa noi credem ca o baie nu este completa fara un bideu de calitate.

Daca este prima data cand auziti de bideu, nu este nicio problema. In tara noastra si in multe tari din Europa de fapt, nu este un obiect sanitar atat de popular. Bideul este asemanator unui vas de toaleta (are aproximativ aceeasi forma) si ajuta la mentinerea igienei intime dupa folosirea toaletei. Este ca o chiuveta sub forma unui vas de toaleta mai bine spus. Este foarte importanta mentinerea unei igiene riguroase dupa folosirea toaletei, asa cum probabil stiti. Si pentru a va simplifica viata si a nu mai fi nevoiti sa utilizati dusul dupa folosirea toaletei, un bideu este tot ce va trebuie.

Pe piata exista diferite bideuri, iar ca si in cazul vaselor de toaleta, puteti opta pentru bideuri cu montaj pe podea, cu montaj la perete sau bideuri suspendate. Totul depinde de preferintele voastre si bineinteles de locul pe care il aveti la dispozitie in baie.

Daca v-am atras atentia si vreti sa comandati un bideu dar nu aveti de unde sa achizitionati unul din apropiere, ori nu doriti sa va deplasati intr-un magazin fizic, puteti comanda oricand dintr-un magazin online. Noi va recomandam bideuri de la German Quality. Sunt calitative, arata foarte bine si au preturi excelente. In continuare va prezentam trei modele de bideuri, cate unul din fiecare categorie de montaj.

Trebuie sa recunoastem ca bideurile suspendate arata foarte bine si schimba total aspectul baii. De aceea, va recomandam Ideal Standard Connect Bideu Suspendat 36x54 cm. Are o garantie de 25 de ani, este din ceramica alba si ii puteti atasa orice baterie doriti.

Pentru bideurile cu montaj pe pardoseala, am ales Ideal Standard Strada II Bideu 36x55 cm, montaj pe pardoseala. Si acesta se bucura de o garantie de 25 de ani, este prevazut cu preaplin si cu orificiu pentru baterie.

Daca vreti un bideu cu montaj la perete, ce spuneti de Roca Inspira Round Bideu lipit de perete 37x56 cm? Este din ceramica alba si are un design modern, care se va potrivi cu usurinta in orice baie.

Speram ca v-au placut bideurile recomandate si de asemenea, speram ca v-au fost de folos informatiile prezentate si ca veti alege un bideu pentru baia voastra.

Sursa foto: germanquality.ro/ideal-standard-connect-bideu-suspendat-36x54-cm.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea