Amenajarea casei

#bagno #renovare baie #baie

Bagno.ro, partenerul perfect pentru renovarea baii

Renovarea baii poate sa sune ca un lucru foarte usor de facut, insa este important sa iei in calcul o multime de detalii importante. Ai nevoie de materiale de calitate superioara, durabile, rezistente la umezeala si, nu in ultimul rand, la preturi accesibile. Bagno.ro poate fi partenerul de incredere de care ai nevoie in demersul tau.

Desi baia este de obicei cea mai mica incapere din casa, nu inseamna ca nu trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita. Este important sa faci alegerile potrivite atat pentru un design care sa transforme camera de baie in una in care sa te poti relaxa in voie dupa o zi obositoare de lucru, cat si pentru a te asigura ca nu va trebui sa o renovezi prea curand si pentru a fi usor de curatat.

Pe bagno.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru baia ta, de la obiecte sanitare, baterii, cazi de baie, sisteme de dus, pana la mobilier baie si pardoseli. Cele peste 10.000 de produse provenite de la branduri de renume international sunt de calitate superioara si vin la preturi imbatabile. Poti alege obiectele printr-o cautare simpla, dupa filtre, si cu siguranta te vei alatura si tu celor peste 9.000 de clienti fericiti din Romania care au apelat la acest furnizor in ultimii 4 ani.

In magazinul online Bagno.ro gasesti o multitudine de produse si solutii de la producatori de prestigiu printre care: obiecte sanitare de la Ideal Standard, Duravit, Gala, Roca, baterii si sisteme penru dus de la Grohe, Hansgrohe, Kludi, cabine de dus de la Sanswiss, Radaway, Sanotechnik, cazi de la Besco, Cast Marble, Kaldewei, dar si gresie si faianta de la Sintesi Italia, Ideea Ceramica, Abitare. Mobilierul si accesoriile sunt atent selectionate in functie de trendurile in materie de design si pe criterii de calitate. Lemnul sau PAL-ul nu sunt interzise in baie si te vei convinge de acest lucru cu obiectele de mobilier comercializate in acest magazin online. Lavoarul, cada de baie si vasul de toaleta pot face o baie sa arate ca in reviste. Daca ai o baie mai putin spatioasa si preferi sa amplasezi in ea un sistem de dus, ai de ales dintr-o multitudine de cabine si cadite care vor arata grozav si te vor ajuta sa folosesti cat mai bine spatiul.

Pentru pardoseala si decorul baii tale, ai la dispozitie o gama larga de gresie, mozaic, faianta si aplicatii decorative care iti vor transforma baia in camera perfecta pentru relaxare.

La Bagno beneficiezi de o serie de avantaje greu de gasit in alta parte si care vin in intampinarea nevoilor clientilor:

- termen de retur de 120 de zile, pentru ca echipa Bagno tine cont de faptul ca uneori clientii pot intampina dificultati in gasirea unor meseriasi sau se pot confrunta cu intarzieri in realizarea lucrarilor;

- extra reduceri pentru plata online sau prin virament bancar la produse voluminoase, care implica si costuri mai mari de transport;

- un sistem de discount in functie de valoarea comenzii, in cadrul unui program de fidelizare a clientilor, care astfel pot face si economii: 2% reducere la comenzi cu valori mai mari de 2.500 de lei, 3% reducere la comenzi cu valoare peste 5.000 de lei, 4% discount la comenzi peste 7.500 de lei, 5% pentru comenzi cu valori peste 10.000 de lei.

Nu doar clientii care au comandat pe Bagno.ro sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat, ci si partenerii acestui magazin online. "Cu o echipa tanara, energica si cu dorinta de a depasi asteptarile clientilor, a facut pasi importanti in ultimii doi ani, in special in dezvoltarea magazinului online. Sunt sigur ca, daca va continua cu aceeasi determinare si daca va pune la dispozitia clientilor sai multitudinea de produse si solutii Radaway pentru zona de dus si imbaiere, va putea deveni unul dintre comerciantii online importanti de produse de profil", spune Dorin Spataru, reprezentant Radaway Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare