Amenajarea casei

#dressing haine #incaltaminte #accesorii #dressing #rochii #haine #sosete #curele

Avantajele si dezavantajele unui dressing spatios acasa

Haine aruncate pe scaune, haine mototolite in sifonier, imposibilitatea de a gasi rapid o piesa vestimentara anume, trebuie sa recunosti ca te-ai confruntat cel putin o data pana acum cu astfel de situatii si stii cat de enervante sunt. Din fericire, exista o solutie salvatoare pentru toate problemele tale: dressingul.

Fata de sifonierul obisnuit, amplasat in dormitor sau in alta incapere din casa, dressingul este un spatiu cu mult mai multe avantaje. Dar, ca orice alt lucru bun, are si un revers al medaliei. Dressingul poate avea si dezavantaje majore, de aceea inainte de a concretiza un astfel de proiect este bine sa analizezi ambele variante.

Avantaj: iti ordonezi hainele mult mai usor

Dressingul nu este doar o camera de depozitare a hainelor, a perechilor de incaltaminte si a accesoriilor, ci si un spatiu in care te poti imbraca in liniste, poti proba diferite tinute sau te poti relaxa.

Datorita numeroaselor posibilitati de combinare a pieselor de mobilier, iti este foarte usor sa-ti ordonezi hainele pe culori, pe sezoane sau in functie de tipul de piese vestimentare. In plus, ai la dispozitie rafturi, suporturi pentru umerase si sertare in care sa-ti asezi fiecare lucru, inclusiv produsele de machiaj.




Sursa foto:pinterest.com

Intr-un dressing, camasile nu mai stau laolalta cu hainele de iarna, fustele nu se mai ratacesc printre rochiile lungi si vaporoase, nu vei mai uita niciodata unde ai pus curelele si nici nu vei mai avea sosete desperecheate.



Sursa foto: room-decorating-ideas.com

Avantaj: te poti simti ca intr-un magazin de lux

Dressingul spatios iti permite sa te simti ca intr-un magazin de lux. Il poti decora dupa preferinte, poti aseza o oglinda in care sa-ti admiri tinutele, poti aseza o masuta pentru revistele de moda si te poti relaxa intr-un fotoliu confortabil, in timp ce astepti sa-ti vina inspiratia pentru urmatoarea tinuta.


Sursa foto:pinterest.com

Dezavantaj: ai nevoie de spatiu pentru amenajarea dressingului

Spatiul din casa poate fi o problema pentru amenajarea dressingului, deoarece ai nevoie de o camera libera pe care sa o dedici hainelor tale.

Dezavantaj: costuri prea mari

Amenajarea unui dressing acasa poate avea costuri prea mari, mai ales daca iti doresti piese de mobilier care sa acopere un perete intreg, plus alte accesorii specifice dressingului: oglinda, taburet etc.

Sursa foto:pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea