Amenajarea casei

#black friday #reduceri #piatra #piatra online

Amenajeaza-ti casa! Profita de cele mai tari reduceri la piatra naturala!

Black Friday se apropie cu pasi repezi si vine cu cele mai bune vesti. La Piatra Online vei avea parte de cele mai mari reduceri de preturi din an la piatra naturala. Astfel, te vei putea bucura de cele mai frumoase, elegante si durabile materiale din piatra naturala, care vor avea preturi reduse cu pana la 90%.

 

Astfel, poti sa achizitionezi material de calitate la preturi foarte mici, materiale care te vor tine toata viata. Poti alege marmura, granitul, trvertinul, ardezia flexibila sau placile decorative. Nimic nu se compara cu finisajele de interior sau de exterior care vor fi confectionate din piatra naturala achizionata din showroom-ul Piatra Online sau direct de pe site-ul piatraonline.ro.

Inscrie-te pe pagina campaniei ca sa afli care e oferta de Black Friday la piatra naturala!

Baie placata cu travertin clasic – placi french pattern pentru pardoseala si placi cu latura de 10 cm (perete)

Ofertele sunt valabile in ziua de 20 noiembrie, cand poti veni in showroom-ul Piatra Online. Programul este unul special, astfel incat sa ai timp sa te orientezi si sa alegi materialele potrivite casei tale. Showroom-ul este deschis de la ora 9 dimineata pana la 20.

Poti alege din 50 de varietati de placi de marmura, de granit, de travertin, de ardezie flexibila sau de piatra decorativa. Alegerea unor finisaje de interior si de exterior trebuie sa fie facuta in functie de criterii precum rezistenta, durabilitatea, dar si frumusetea.

Fa-ti quiz-ul si afla ce tip de piatra naturala sa alegi de Black Friday!

Cu ajutorul pietrei naturale poti realiza cele mai frumoase amenajari de interior, in stil vintage, clasic, modern sau traditional. Piatra naturala se potriveste perfect pentru orice tip de design iar o casa decorate cu ajutorul unor finisaje din piatra naturala este eleganta, iesita din banal.

Showroom-ul PiatraOnline – Aleea Conceptelor

De exemplu, in baie, in locul unei pardoseli din gresie alege o pardoseala placata cu travertin ori cu paci din marmura, care sa aiba o suprafata polisata sau antichizata. Si cabina de dus, daca iti permite spatiul, o poti amenaja tot cu ajutorul pietrelor din piatra naturala. Este un design care poate fi completat cu un lavoar din piatra naturala si cu un dulap din lemn masiv. Astfel, in camera de baie se vor imbina frumusetea, unicitatea si naturaletea.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare