Amenajarea casei

#generator #generator electric #generator de curent #Generatoare-curent.net

(P) Ai ramas in intuneric? Generatoarele de curent cu pornire automata te salveaza

Ti s-a intamplat recent sa ramai fara electricitate acasa sau la vila ta de vacanta? Atunci vei intelege perfect de ce generatoarele de curent cu pornire automata sunt atat de importante. Ele te salveaza de intuneric si de toate neplacerile asociate cu o pana de curent electric si, din fericire, au devenit extrem de accesibile si utilizatorilor domestici.

Magazinul online Generatoare-curentelectric.ro ofera publicului din Romania o gama variata de generatoare de electricitate performante si atractive din prisma costului. Produsele au puteri cuprinse intre 0,72 kW si 700 kW si pot fi achizitionate cu sistem de pornire cu automatizare (se opresc singure la revenirea curentului) sau fara. Montate in aer liber sau in interior, generatoarele fac parte din evolutia stilului de viata modern. Il adopti si tu?


Cum functioneaza un generator de curent


Aceste generatoare de curent functioneaza pe baza de motorina sau benzina si sunt prevazute cu carcasa si insonorizare, asadar le poti monta in aer liber. In cazul generatoarelor cu cadru deschis, adica fara carcasa specialistii magazinului iti recomanda sa adapostesti generatorul de precipitatii, depozitandu-l in garaj sau in magazie.

Generatoarele de curent cu pornire automata vin la pachet cu un sistem de automatizare, menit sa porneasca automat aparatul in momentul intreruperii curentului electric si sa il opreasca la revenirea acestuia.

O alta categorie este reprezentata de generatoare curent fara automatizare, care sunt de doua tipuri, cu pornire la sfoara (manuala) sau cu pornire electrica (la cheie). Cadrul deschis al aparatelor nu permite utilizarea lor in spatiu deschis, pe vreme ploioasa sau ninsoare. Aceste generatoare fara automatizare functioneaza cu benzina sau motorina si au puteri cuprinse intre 0,72 kW si 18 kW.

De asemenea, toate generatoarele de electricitate trebuie sa functioneze intr-un spatiu aerisit, cu sistem de evacuare a noxelor, astfel incat arderea sa se faca in parametri normali.

Magazinul nostru asigura transportul gratuit al tuturor produselor, in toate zonele tarii.

 


Tipuri de generatoare de curent


Generator de curent KGE 2500 X (2,2 KVA)

Cu un design deosebit si o tehnologie moderna, modelul de generator KGE 2500 X are o putere maxima de 2,2 KVA si AVR imbunatatit, care limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina prin oprirea automata inainte ca sistemul sa fie avariat. Pret: 1, 838 RON.



Generator de curent KDE 2200 X

Un generator de curent KDE 2200 X functioneaza cu benzina, are o putere maxima de KVA si panou digital care inglobeaza toate comenzile generatorului. Pe display, led-urile afiseaza in timp real parametrii de functionare: tensiunea, frecventa etc. Pret: 2,913 RON.



Generator de curent IG 1000 (1KWA)

Usor si portabil, un Generator de curent IG 1000 are o putere maxima de 1 KVA, dispozitiv de racire patentat, consum redus de combustibil (benzina) si sistem de atenuare a sunetului. Pret: 1,976 RON.



Generator de curent GG 950

Vrei electricitate cand iesi in aer liber? Alege un Generator de curent GG 950 care are rezervor cu autonomie de peste 5 ore in regim de functionare nominal. Pret: 548 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea