Amenajarea casei

#amenajare baie #accesorii baie #grohe #accesorii dus #accesorii baie grohe

(P) Accesorii pentru baie si dus luxuriante pentru locuinte moderne

Ritualul tau ingrijire are nevoie de un mediu placut pentru a fi compatibil cu frumusetea ta. Iar cum toaleta este locul in care te speli si iti pui la punct look-ul in fiecare dimineata, amenajarea si utilarea ei iti determina starea de spirit zi de zi. Daca te-ai inconjura de accesorii pentru baie si dus luxuriante si practice, ai simti cu adevarat ce inseamna sa te bucuri de un stil de viata modern.

In cazul in care calitatea vietii tale conteaza cu adevarat pentru tine, doteaza-ti toaleta cu accesorii pentru baie si dus Grohe. Designul lor avangardist, luxuriant si elegant iti creeaza un confort estetic desavarsit, care sa contribuie la starea ta de bunadispozitie in fiecare zi. Placerea unei locuinte moderne si primitoare este intotdeauna nepretuita.

Accesoriile pentru baie si dus de la Grohe nu sunt doar reale bijuterii pentru una dintre cele mai importante sectiuni ale casei tale. Ele sunt special concepute pentru utilizare intensa, de aceea nu isi pierd stralucirea in timp, cu atat mai putin functionalitatea. Un singur accesoriu pentru baie Grohe poate da o infatisare noua toaletei tale de acasa.


Agatatoare de baie Grohe Essentials


Prosoapele si hainele tale vor beneficia de un suport de calitate, gratie agatatoarei de baie Grohe Essentials, cu suprafata cromata Grohe StarLight. Accesoriul de baie este util si pentru suportul borsetelor sau a altor obiecte de ingrijire. Pret: 71,92 RON.


Dispensor sapun Grohe


Scapa de acumularile inestetice si neigienice de sapun din jurul lavoarului cu ajutorul dispensorului Grohe din inox si sticla. Distribuie uniform sapunul lichid si isi recapata luciul intens dupa o simpla clatire. Pret: 235,60 RON.


Suport prosop Grohe


Suportul pentru prosop Grohe are o lungime de 600 mm, suprafata cromata marca inregistrata Grohe StarLight si este unul dintre cele mai solicitate accesorii pentru baie in randul clientilor pretentiosi. Pret: 198,40 RON.


Suport recipiente Grohe


Suportul pentru recipiente Grohe iti este util pentru a avea la indemana un pahar, o savoniera, sticla de sampon sau gel de dus. De ce nu, il poti folosi pentru suportul lumanarilor parfumate, cand te bucuri de o baie cu spuma la finalul unei zilei istovitoare. Pret: 136,40 RON.



Inregistreaza-te in magazinul online Accesorii-baie-dus.ro si comanda rapid accesoriile preferate, in conditii de maxima siguranta. Cu un singur click, iti poti transforma locuinta intr-un spatiu modern, de cinci stele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea