Amenajarea casei

#accesorii baie #accesorii

Accesorii importante care nu trebuie sa lipseasca din baie

Daca tocmai iti renovezi baia, trebuie sa te asiguri ca achizitionezi toate accesoriile care nu trebuie sa iti lipseasca. Sigur te-ai gandit deja la obiectele sanitare precum cada, chiuveta si toaleta. Totusi, pentru ca o baie sa fie complet utilata, vei avea nevoie si de cateva accesorii. In continuare, iti vom prezenta care sunt accesoriile importante care nu trebuie sa lipseasca din baie, precum si cateva dintre avantajele acestora. Printre acestea se numara: un paravan pentru cada, accesorii pentru organizare, un dulap pentru baie, un boiler sau un robinet instant pentru apa calda si o oglinda.

5 Accesorii importante pentru baie

Exista numeroase accesorii de care ai nevoie in baie, pentru a-ti asigura confortul necesar. Fie ca este vorba despre a avea apa calda oricand, sau despre a-ti organiza toate obiectele sanitare necesare intr-o baie, sau chiar despre a proteja baia impotriva apei de la dus, exista diverse accesorii care te vor ajuta. De exemplu, vei avea nevoie de un paravan pentru cada, accesorii de depozitare si organizare, dar si de un boiler pentru apa calda.

 

1. Paravan pentru cada

Vei avea nevoie de un paravan cada pentru a proteja restul baii de apa de la dus. Cu ajutorul unui paravan montat, apa nu va mai curge din dus pe pardoseala baii. Cu siguranta stii ca apa imprastiata in intreaga baie nu este de dorit, fiind chiar periculos sa fie apa pe jos, in special daca in baie ai gresie sau alte materiale care, in contact cu apa, devin alunecoase. Asadar, un paravan pentru cada de la Emenatwork este solutia ideala pentru a opri apa sa curga pe jos atunci cand faci baie sau dus.

2. Accesorii pentru organizare

Accesoriile pentru organizarea obiectelor de uz sanitar sunt numeroase si extrem de diverse. Acestea te ajuta sa asezi obiectele exact acolo unde sunt necesare, intr-un mod cat mai estetic posibil si cat mai util. Cateva dintre accesoriile pentru organizare de care vei avea nevoie sunt: savoniera sau dispenser pentru sapun lichid, suport sau carlige pentru prosop, suport cu pahare pentru baie, suport pentru hartie igienica, suport pentru uscatorul de par si cuier.

3. Dulap pentru baie

Dulapul pentru baie il poti alege in functie de stilul baii, de spatiul disponibil si de necesitatile tale. Un dulap pentru baie este esential, intrucat iti permite depozitarea diverselor obiecte de uz sanitar, cum ar fi prosoapele, hartia igienica si altele. Gasesti o mare varietate de dulapioare pentru baie, in diverse culori, modele si dimensiuni, astfel ca poti sa alegi exact modelul care se potriveste baii tale.

4. Boiler sau robinet instant pentru apa calda

Apa calda este o necesitate in orice baie. Mai ales daca nu ai apa calda de la reteaua locala, vei avea nevoie de un boiler sau un robinet instant pentru apa calda. Boilerul este disponibil in diverse dimensiuni, astfel ca il vei alege pe cel potrivit nevoilor tale. Fiecare model are o capacitate de cateva zeci sau chiar sute de litri, asadar trebuie sa tii cont de detaliile specifice atunci cand alegi boilerul. Robinetul instant pentru apa calda este dotat cu un mecanism care incalzeste apa instant, in momentul in care il pornesti. si in ceea ce priveste acest robinet, modelele sunt variate si vin insotite de functii diferite.

5. Oglinda

Baia este locul in care te aranjezi dimineata cand te trezesti sau dupa baie. Este locul in care ii oferi tenului tau ingrijire si locul in care te machiezi sau te barbieresti – dupa caz. De aceea, o oglinda este de nelipsit din baia ta. Depinde doar de tine sa alegi modelul preferat.

Accesoriile pentru baia ta

Asa cum ai vazut, exista numeroase accesorii de care ai nevoie pentru a beneficia de tot confortul posibil in baie. Un paravan pentru cada te ajuta sa nu uzi pardoseala baii in timp ce te speli, accesoriile pentru organizare te ajuta sa ai toate obiectele necesare la indemana, dulapul pentru baie iti ofera spatiul de depozitare necesar, boilerul sau robinetul instant de apa calda iti asigura apa calda in permanenta, iar oglinda te ajuta sa iti vezi reflexia in timp ce te aranjezi.

Sursa foto: pxhere.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului