Amenajarea casei

#decoratiuni interioare #creta #desene graffiti #desene perete

9 moduri de a folosi creta in decoratiuni interioare

O noua moda face ravagii in toata lumea: decoratiunile cu creta desenate pe pereti sau pe diverse obiecte. In acest scop, ai doua variante: vopsirea peretilor cu vopsea cauciucata, de culori inchise sau vopsea magnetica. Odata ce deprinzi tehnica, decorarea peretelui se poate transforma intr-o provocare constanta pentru tine si membrii familiei.

1
Vopseaua pentru creta este de fapt, o vopsea acrylica pe care o poti aplica cu ajutorul unei pensule sau trafalet. Se gaseste si sub forma de spray, se aplica usor si se usuca rapid.

2 Nu doar peretii pot profita de aceasta vopsea minune. Usa de la baie sau de la bucatarie se poate transforma cu ajutorul acestei vopsele intr-un panou unde poti lasa mesaje pentru ceilalti menmbri ai familiei, nota evenimente importante sau lista de cumparaturi.

3 Camera copiilor se poate transforma intr-un univers deosebit de distractiv , atragator si educativ daca le rezervi un perete intreg dedicat desenelor. Acopera-l cu vopsea magnetica, pe care o vei gasi la magazinele cu materiale de constructii . Aceasta se aplica in 6 straturi insa efectul ei merita orice efort.

4 O idee ingenioasa este sa desenezi o harta pe peretele magnetic din camera copiiilor si sa-i determini pe acestia sa aplice forme in diverse locuri pentru ca a invata tarile sau orasele principale ale lumii.

5 Exista markere cu creta, care sunt mai usor de folosit si nici nu fac asa multa mizerie. Acestea functioneaza mai bine decat creta clasica si se sterg mai usor. Poti cumpara instrumentele speciale pentru curatat creta sau poti folosi un burete clasic.

6 Un perete al livingului poate fi transforma in perete magnetic. Pe el isi pot gasi locul fotografii sau imagini pe care sa le prinzi cu un simlu magnet, fara s amai dai gauri sau sa lasi urme adanci in perete.

7 Exerseaza-ti latura artistica desenand diverse lucruri pe pereti si incurajeaza-ti si ceilalti prieteni sau membri ai familiei sa faca la fel.

8 Deseneaza cu creta arborele familiei pe perete si inisista sa aflii numele rudelor cele mai indepartate.

9 Frigiderul poate capata o alta fata daca il vopsesti si il infrumusetezi cu diverse desene.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare