Amenajarea casei

#perne decorative #pereti #dormitor #locuinta #plante #dressing #design #pat #masuta de cafea

8 secrete de amenajare a casei dezvaluite de designeri de top

Imaginile din reviste cu incaperi decorate excelent par imposibil de transformat in realitate. Acest lucru se intampla deoarece designerii au secrete de amenajare pe care rareori le dezvaluie. Ce fac expertii in amenajari interioare atat de special cand contureaza un aspect impecabil in locuinte, afli mai jos.

Stiai ca nuantele peretilor se aleg dupa ce ai stabilit celelalte elemente de decor in casa? Te-ai gandit la iluminarea dulapurilor sau la efectul pernutelor decorative intr-o incapere obisnuita? Secretele de amenajare de la designeri de top te pot ajuta sa iti transformi locuinta intr-o adevarata opera de arta.

1 Patul inalt intr-un dormitor mic

Nu stii cum sa mobilezi eficient un dormitor mic? Nu cumpara un pat in miniatura, intrucat ai la indemana alta solutie ingenioasa: un pat inalt, cu tablia care ocupa jumatate din perete. Vizual, camera va "creste" considerabil. Pontul vine de la designerul american Melissa Warner.

2 Pernutele decorative contrastante

Scoate-ti livingul din anonimat cu un truc simplu: asaza pe canapea doua perechi de pernute in nuante contrastante, de texturi diferite, te sfatuieste designerul Melissa Warner.

3 Peretii negri

Ai gusturi gotice? Iata o veste buna: peretii negri fac o incapere sa para mai spatioasa! Iata cum arata o camera de acest tip, amenajata de designerii Kristen Fitzgbons si Kelli Ford.

4 Decorul in alb

Nu te vei plictisi niciodata de o camera amenajata cu mult alb, adaugand culoare doar prin nuante pastelate de maro si crem. Iata un living grozav, cu decor creat de designerul Vincente Wolf.


5 Masuta de cafea taburet

Cea mai versatila masura de cafea pe care o poti avea acasa este un taburet din piele, cu o tava asezata deasupra. Moderna si practica, solutia a fost gasita de designerul Vincente Wolf.


6 Dressingul luminat

Amenajeaza-ti dulapul de haine ca pe o minicamera din care nu vrei sa iesi niciodata. Pune in ele tablouri care te inspira si, cel mai important, monteaza spoturi. Recomandarea vine de la designerul Melissa Warner.

7 Plantele inalte in camerele spatioase

Nimic nu "da viata" mai mult unui colt  "singuratic" dintr-o camera spatioasa decat o planta inalta pozitionata corect. Priveste cata personalitate are dormitorul amenajat de designerul Dan Marty din Los Angeles.


8 Mobila cu picioare ascunse

Prea multe picioare de scaune, mese si canapele pot aglomera vizual o camera. Melissa Warner recomanda canapele si fotolii cu baza acoperita pentru living!



Sursa foto: housebeautiful.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea