Amenajarea casei

# amenajare casa tapet #tapet casa #modele tapet #amenajare casa #tapet

8 moduri unice de a decora casa cu tapet floral

Tapetul este tot mai folosit pentru a personaliza si a decora cat mai modern locuinta. Anul acesta, tapetul floral este in tendinte, indiferent ca vrei sa schimbi aspectul dormitorului sau sa transformi baia intr-un loc perfect pentru relaxare.

Marele avantaj al tapetului este acela ca se aplica simplu, fara sa fie nevoie sa deranjezi toata casa, pentru a face o schimbare in una dintre camere.

Inspira-te din urmatoarele idei de tapet floral si vezi cum iti poti decora cat mai spectaculos locuinta.

1. Tapet cu flori mari

Printre cele mai frumoase imprimeuri pentru tapet, sunt cele inspirate din natura. Alege sa decorezi una dintre camerele mici din casa cu tapet cu flori mari ce vor da un aer romantic incaperii.

2. Tapet cu fori de cires

Atunci cand vrei sa ai tot timpul sentimentul ca iei masa intr-o superba livada, alege pentru aceasta zona din casa tapet cu flori de cires. Acesta va transforma total un loc banal din casa, adaugand culoare, luminozitate si o atmosfera vesela, fara sa incarce spatiul.

3. Tapet in culori puternice

Tapetul intr-o combinatie de imprimeu floral cu imprimeu animal in culori puternice este ideal pentru camera copilului. Decorul este completat de un pat si de dulapuri, intr-o culoare care se regaseste si pe tapet. Cu un asemenea tapet, camera copilui va fi vesela si gata imediat.

4. Tapet cu flori supradimensionate

Intr-un dormitor incapator, florile supradimensionate de pe tapet vor adauga eleganta si romantism, fara sa incarce spatiul. In cazul in care optezi pentru un astfel de tapet, tine cont ca mobilierul si accesoriile sa fie simple. Atentia va cadea doar asupra acestui detaliu din incapere. Culoarea inchisa este ideala pentru a induce senzatia de calm, asa cum este nevoie in dormitor.

5. Tapet cu imprimeu mural

Acest fel de tapet este alegerea ideala pentru cei care isi doresc o superba pictura murala pe unul dintre pereti. In cazul in care nu ai alte optiuni, alege un tapet cu imprimeu mural si in decorul simplu al unei camere acesta va arata ca o adevarata opera de arta.

6. Tapet cu model grafic

Multor persoane le plac peretii albi si interioarele neutre, iar acestia pot opta pentru un tapet cu model grafic. Liniile drepte si designul grafic sunt complimentul perfect pe care il poti aduce unei camere in culori neutre, fara sa ii schimbe aspectul minimalist.

7. Tapet cu peisaje naturale

Un tapet cu imprimeu inspirat din natura arata fabulos. Acest tapet care reprezinta o padure tropicala este modul perfect de a aduce natura in interiorul casei tale.Tapetul in nuante de verde se potriveste perfect intr-un dormitor decorat in stil scandinav, dar aduce o pata de culoare si in living sau chiar in baie.

8. Tapet vintage, indraznet

 

Imprimeurile in nuante inchise sunt in tendinte anul acesta. Poti transforma un dormitor simplu in unul cu aer regal, daca alegi pentru aceasta incapere un tapet vintage, cu flori mari. Poti, de asemenea, sa pui un astfel de tapet si la locul de luat masa. Si de aceasta data, tine cont ca restul mobilei si obiectele de decor sa fie cat mai simple.

Surse foto: thespruce.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea