Amenajarea casei

#idei petrecere Halloween #petrecere Halloween #decoratiuni halloween #halloween

8 idei pentru cea mai tare petrecere de Halloween

Pentru a avea o petrecere reusita de Halloween ai nevoie de idei care sa iasa din tipare. Iata cateva idei care sa faca party-ul tau sa fie adorat de catre prietenii si familia ta:

1. Servetele de masa panza de paianjen

Pentru a avea un decor ce tine de ideea de Halloween nu trebuie sa uiti de panza de paianjen. Aceasta este un simbol regasit in multe feluri in casa si pe masa de Halloween. Astfel ca poti sa construiesti singur panzele din vopsea cu relief care se pune pe suport si apoi se desprinde cand s-a uscat. Iei apoi micile panze de paianjen si le pozitionezi pe fata de masa, avand grija sa pui farfurii transparente pentru a putea sa fie observate.

2. Piesa centrala mare verde din lemn

Pentru aceasta idee de decor a mesei din noaptea de Halloween tot ce trebuie sa faci este sa rupi cateva crengi in forma si marimea dorita, insa avand grija ca ele sa fie indeajuns de mari incat sa fie vizibile si sa reprezinte punctul central al decorului. Tot ce urmeaza apoi este sa dai crengile cu cateva straturi de vopsea verde si ai o decoratiune superba.

3. Ghirlanda cu ochi de pisica luminosi

Ideea unei ghirlande este extrem de frumoasa si de efect intr-un decor care vrea sa iasa in evidenta. Pisicile sunt considerate a fi alaturi de lumea de dincolo si de aceea sunt infricosatoare pentru cei mai multi oameni, atunci cand asociate cu o astfel de sarbatoare. Ai nevoie de hartie decupata in forma de cap de pisica si de o foarfeca prin care sa strapungi gauri pentru a infige hartiile pe o ghirlanda tipica pentru pomul de iarna. Si gata! Picile tale au ochi stralucitori!

4. Aranjament festiv pentru masa de Halloween

Pentru a aduce acest aranjament in casa este nevoie sa asortezi farfuriile negre cu decor verde si apoi sa infricosezi invitatii cu mancare ce arata in acelasi fel.

5. Scaunul fantoma

Pentru a face scaunul fantoma ai nevoie de un cearceaf abl simplu pe care sa il pui peste scaun si pe care sa il pictezi cu ochi si gura in forma unei fantome. Vei impresiona toti prietenii tai.

6. Cuburi de gheata in forma de paianjen

Micile insecte sperie pe oricine. Asadar, poti aduce emotii puternice aruncand mici paianjeni cuburi de gheata in paharele invitatilor care doresc o bautura festiva. Daca vor suc rosu transparent efectul va fi si mai puternic.

7. O panza de paianjen infricosatoare

O panza mare de paianjen va aduce efectul unei case bantuite, vechi, necuratate si de groaza. Asadar tot ce iti trebuie este niste sfoara si un pic de rabdare pentru a impleti cateva fire care sa fie puse in forma unei astfel de panze.

8. Dovleci nescobiti

Poti aduce in casa dovleci albi pe care sa nu ii cureti si sa nu ii decupezi. Poti alege in schimb sa scrii pe ei cuvinte interesante cu ajutorul unui marker negru.

Surse foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea