Amenajarea casei

# arta murala # idei de amenajare a casei #instagram #amenajarea casei

8 idei geniale de amenajare a casei cu ajutorul artei murale, "furate" de pe Instagram

Odata realizate, picturile murale sunt greu de eliminat, acesta fiind motivul pentru care majoritatea avem retineri in a le folosi ca decor pentru casa. Totusi, spre deosebire de picturile pe panza sau alte desene inramate, picturile pe perete, supradimensionate schimba intrega atmosfera a camerei, fiind de mare efect daca sunt alese si realizate corespunzator. Picturile murale sunt un angajament pe termen lung si trebuie selectate cu atentie. In cazul in care nu stiti de unde sa incepeti, va prezentam cateva idei care sa va inspire.

Pictura Peek-a-Boo

Daca avem o pictura pe perete, vom evita sa asezam mobilier pe acel perete pentru a nu acoperi desenul. Totusi, o canapea sau un pat asezate intr-un mod inspirat pot crea o senzatie foarte intensa. De exemplu, scena junglei in care pantera pare ascunsa dupa canapea, poate spori senzatia de pericol si eveniment neasteptat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emily Henderson (@em_henderson) pe

 

Pictura murala cu un Peisaj

Deseori peisajele din vis arata misterios, nedefinit si innegurate, poate exact ca in desenul acesta care este ideal pentru un dormitor. Liniile extrem de delicate si aproape eterice, ofera camerei o atmosefera relaxanta, asemanatoare celei din SPA.

 

 

Pictura murala cu Vestul Salbatic

Daca sunteti genul de persoana care viseaza la o excursie de vara de-a lungul Rutei 66 si vizitarea Marelui Canion, nu exista nici o indoiala ca veti aprecia aceasta mica bucata din Vestul Salbatic. Textura tesaturilor si lemnul natural vor transforma spatiul dumneavoastra intr-o oaza de desert.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hartman Haus | Jess Hartman (@hartman_haus) pe

 

Pictura murala cu Acuarela Pastelata

Cand vorbim despre acuarele pastelate, putem caracteriza atmosfera creata cu un doua cuvinte foarte inspirate si anume “subtilitate si delicatete”. Piersicul pastelat, bland si tonurile de roz se imbina armonios si creeaza firesc o atmosfera deschisa, aerisita si senina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anewall (a•new•wall) (@anewalldecor) pe

Pictura murala Verde

Acesata este ideala pentru iubitorii de plante care vor fi incantati de frunzele verzi, stralucitoare, care creeaza un fundal perfect armonizat cu smochinul din ghiveci sau cu o alta planta cu frunze mari. Pentru cei care nu pot tine un catus in viata, dar iubesc verdeata, pictura murala verde este ideala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORI BRAZIER (@houseofbrazier) pe

 

Pictura murala cu Rasaritul Tahitian

Nu toate picturile murala necesita cursuri de arte plastice, iar Rasaritul Tahitian este un exemplu foarte bun in acest sens. Contururile imperfecte si compozitia asimetrica faciliteaza realizarea desenului. In plus, paleta de culori tropicale, calde si luminoase, ofera camerei o atmosfera foarte placuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de S & A Supplies (@sandasupplieswallpapers) pe

 

Pictura murala cu Forme Geometrice

Exista foarte putine stiluri de desen care sa fie simpatizate la fel de mult ca formele geometrice. Aceasta pictura este o combinatie intre sitlul modern de la mijlocul secolului cu o paleta de culori luminoase si pline de caldura. Felul in care portocaliul, teracota, griul ardezie si griul curat imbina modernul cu stilul retro, transforma acest desen intr-o pictura murala foarte inspirata pentru o camera de zi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de NSCB Studio (@nscbstudio) pe

 

Pictura murala Cu Padure

Aceasta pictura vine are un aer foarte romantic si placut. Frunzisul, lemnul trunchiurilor si varietatea nuantelor de verde, se vad si se simt ca si cum am fi rataciti intr-o padure fermecata. Aceasta atmosefera este placut completata de felinarul din camera si de culoatrea pernelor de pe pat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The 1882 House (@the_1882_house) pe

 

Sursa foto: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului