Amenajarea casei

#idei de decorare a casei #toamna #decorarea casei

8 idei de decorare a casei care sa-ti inveseleasca locuinta in zilele de toamna

Pentru ca a venit toamna este momentul optim sa schimbi decorul interior si sa gasesti cele mai frumoase accesorii de sezon. Merele proaspat culese, frunzele si dovlecii sunt elemente distractive, care se vor imbina armonios in orice spatiu interior.

Decorarea verandei

Decorul de exterior trebuie sa fie intr-o combinatie armonioasa si casa trebuie sa transmita starea de spriti corecta. Amenajeaza exteriorul cu felinare, dovleci si cuverturi confortabile amplasate pe scaunele de pe veranda. Este foarte usor sa faci un exterior perfect pentru toamna. Tot ce iti trebuie sunt cateva paturi tricotate, 2 felinare si cativa dovleci portcoalii.

Mini dovelcii se potrivesc peste tot

Un cos in care ai dovleci mici, numiti popular si tartacute, alaturi de ghinde si alune este combinatia ideala pentru masa din bucatarie. Poti pune toate acestea si pe o farfurie cu un design interesant sau pe una minimalista. Un astfel de aranjament va deveni imediat piesa centrala.

Fetele de perna si paturile tricotate sunt o solutie interesanta

Dupa ce caldura verii a trecut esti in final gata sa scoti paturile confortabile tricotate. Poti combina tipurile de tesaturi si materialele, dar si modelele. Toate acestea sunt perfecte pentru o seara de filme horror alaturi de prieteni, de Halloween, si iti ofera totodata confortul de care ai nevoie.

Pernele decorative – un must al acestui sezon

Pernele decorative sunt unele dintre cele mai dragute idei pentru toamna. In plus, le poti folosi in orice sezon si tot ce trebuie sa faci este sa le schimbi fetele. Toamna sunt potrivite fetele de perna in culori specifice si nuante de oranj, rosu sau caramiziu. Ele vor da o nota interesanta oricarui living si sunt foarte usor de amplasat in interior. Tot ce trebuie sa faci este sa le arunci pe canapea, pat sau fotolii.

Plantele de sezon sunt minunate toamna

Veranda din spate, decorata de vara, poate fi transformata complet cu plante specifice toamnei. Cosurile cu plante agatatoare, mixurile de flori nemuritoare, flori uscate si flori proaspete, ghivele cu plante care rezista bine la frig, toate acestea vor da o tenta portocalie de neegalat verandei tale.

Adauga culori de accent

Adauga nuante inspirate din sezonul care tocmai a venit – rosu inchis, verde profund, accente aurii si tonuri pamantii – toate acestea sunt culorile care iti vor transforma complet interiorul. Adauga printre ele sfesnice aurii si luminari conice grena si vei stabili o atmosfera foarte speciala.

Covoarele clasice sunt interesante toamna

Covoarele vibrante care sa adauge adancime camerei sunt potrivite in orice anotimp, insa unul clasic, vechi, in nuante de rosu si portocaliu, care se intrepatrund si sunt scoase in evidenta de mici accente bleumarin vor schimba complet aspectul interiorului.

Paturile in carouri sunt accesorii elegante

Cel mai bun model de patura pentru toamna este cel in carouri. Carourile pot fi adaugate de asemenea pe abajururi, pe pernele decorative si pe fotolii si vor face ca spatiul sa fie mai confortabil si mai clad.

Tinand cont de toate aceste idei, toamna aceasta iti poti transforma complet casa si veranda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea