Amenajarea casei

#pungi de hartie #refolosire pungi #refolosire hartie

7 utilizari ale pungilor de hartie

Pungile de hartie pe care le primesti atunci cand faci cumparaturi nu trebuie sa mearga direct la cosul de gunoi. Acestea pot fi foarte utile in casa ta. Iata cateva dintre cele mai interesante utilizari ale pungilor de hartie.

1 Adauga jumatate de ceasca de popcorn intr-o punga de hartie pe care sa o introduci ulterior in cuptorul cu microunde.

Dupa maxim 3 minute opreste cuptorul si bucura-te de o portie delicioasa de floricele.

Atentie! Este foarte important ca punga sa nu atinga cu marginile interiorul cuptorului cu microunde. Daca punga se va bloca, boabele de porumb nu se vor coace integral.

2 Daca ai cumparat cateva rosii care nu sunt inca foarte bine coapte, adauga-le intr-o punga de hartie. Depoziteaza punga intr-un loc uscat si racoros. Verifica rosiile o data la doua zile, pana cand se vor coace asa cum iti doresti.

3 Foloseste pungile de hartie pentru a impacheta cadouri sau pentru a trimite colete prin posta sau curier. In afara de punga mai ai nevoie doar de o sfoara sau de putit scoci.

4 Elimina ceara de pe parchet, covor, haine sau alte suprafete prin aplicarea unei pungi de hartie si direct pe pata si prin aplicarea usoara a fierului de calcat incins. Pata de ceara se va imprima instant pe punga de hartie, iar suprafata va ramane curata.

5 Ai nevoie de un plic mare? Taie marginile si fundul pungii de hartie si apoi lipeste bucatile de hartie cu ajutorului unui lipici de la papetarie. Permite lipiciului sa se usuce complet, iar apoi utilizeaza noul plic.

6 Utilizeaza bucati de hartie decupate din punga de hartie pe post de material pentru origami. Aceasta arta reprezinta o modalitate inedita de a-ti petrece timpul liber.

7 Pungile de hartie reprezinta o modalitate perfecta de impachetare a pranzului pentru la scoala sau birou. Este important totusi ca aceasta sa nu aiba o dimensiune prea mare, ci sa fie potrivita pentru casoleta de plastic in care tii mancarea. In acest fel nu va trebui sa cumperi o geanta speciala pentru pachetul cu mancare sau chiar sa depozitezi alimentele in geanta ta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea