Amenajarea casei

#condimente #depozitare condimente #suport condimente

6 suporturi geniale pentru depozitarea condimentelor in bucatarie

Condimentele sunt nelipsite din bucatarie, iar daca iti doresti sa isi pastreze aroma puternica si mirosul desavarsit, trebuie sa le depozitezi cu grija. Este foarte simplu sa tii condimentele in ambalajele si recipientele originale, dar si mai bine este sa gasesti moduri inedite de depozitare la vedere a tuturor mirodeniilor.


1. Suport carusel pentru condimente

Suportul carusel pentru condimente este foarte practic, dar in acelasi timp poate deveni si un accesoriu inedit in bucatarie. Caruselul este alcatuit din mai multe borcane identice, dispuse in forma de cerc. Cu o simpla rotire a dispozitivului, poti ajunge la mirodeniile de care ai nevoie.


2. Suport supraetajat pentru condimente

Suportul supraetajat pentru condimente este genial. Ocupa foarte putin spatiu si, datorita mecanismului de care dispune isi poate schimba rapid forma, astfel incat sa devina si mai compact. Practic, suportul etajat are mai multe brate pentru sustinerea borcanelor cu condimente, care se lasa in jos sau se ridica.


3. Suport "stiintific" pentru condimente

Iti amintesti de suporturile pentru eprubete pe care le foloseai la orele de chimie? Ei bine, suporturi asemanatoare sunt folosite in prezent pentru depozitarea intr-un mod estetic a condimentelor. Mirodeniile sunt introduse in recipiente care seamana cu eprubete, ba chiar sunt denumite cu prescurtari asemanatoare celor din Tabelul lui Mendeleev.


4. Suport cilindric pentru condimente

Suportul cilindric pentru condimente este un mod inedit si modern de depozitare a mirodeniilor in bucatarie. Mirodeniile sunt pastrate in stare intacta in borcane plate si cilindrice, care ocupa foarte putin spatiu pe peretele din bucatarie.


5. Suport magnetic pentru condimente

Suportul magnetic pentru condimente este ideal pentru tine, daca ai o bucatarie mica si iti place sa ai totul la indemana. Suporturile, care sunt individuale, sub forma de borcane, pot fi asezate pe frigider, in locul clasicilor magneti.


6. Suport orizontal pentru condimente

Un suport orizontal pentru condimente este asemanator cu suportul pentru sticlele de vin. Denumirea condimentelor este inscriptionata pe capac, astfel incat iti este foarte usor sa gasesti mirodeniile de care ai nevoie pentru a da un plus de savoare mancarurilor tale.



Sursa foto: homedite.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea