Amenajarea casei

#casa burlac #decor simplu #perdea impermeabila #mobilier cu dubla intrebuintare

5 ponturi pentru amenajarea casei unui burlac

Casa ta de burlac poate arata conform personalitatii tale, daca folosesti elementele decorative potrivite. Nu exista reguli de respectat, de accea poti folosi orice tip de mobilier, pe care sa-l aranjezi cum iti trece prin cap. Insa cea mai importanta "regula" de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti amenajezi casa este confortul. Iata cateva sfaturi pentru decorarea casei de burlac, care ti-ar putea fi folositoare.

1 Foloseste doar elementele de care ai nevoie

In casa ta de burlac poti folosi orice tip de mobilier si orice accesoriu decorativ iti doresti, insa nu are sens sa cheltuiesti bani pe lucruri pe care nu le folosesti. De exemplu, daca nu esti pasionat de gastronomie, nu are sens sa iti cumperi obiecte profesionale pentru bucataria ta.


2 Pastreaza lucrurile in ordine

Daca esti nevoit sa iti faci singur curatenie in casa, cel mai bine ar fi sa nu folosesti prea multe elemente decorative. Asadar, renunta la bibelouri, flori sau accesorii, intrucat in acest fel nu te vei chinui foarte tare sa stergi praful. Cu cat locuinta ta este amenajata mai simplu, cu atat iti va fi mai usor sa patrezi curatenia.

3 Alege cea mai simpla optiune

Daca trebuie sa alegi intre o perdea eleganta de dus, cu model si cu carlige de prindere sau o perdea simpla impermeabila, cea mai buna optiune este cea de-a doua, intrucat va fi mai usor de instalat, mai usor de curatat si o vei folosi cu mai multa usurinta. In plus, este si mult mai ieftina, astfel ca atunci cand se uzeaza, o poti schimba fara sa iti faci prea multe griji din cauza bugetului.


4 Cumpara mobilier cu dubla intrebuintare

In momentul in care cumperi mobilierul, este important sa te gandesti la utilitatea acestuia. Asadar, poti alege sa cumperi un dulap care poate deveni si o masuta de cafea ori canapele sau paturi cu spatii de depozitare dedesubt intrucat, astfel, vei avea mai mult loc in incapere si, in plus, vei economisi si bani.

5 Alege mobila care sa te caracterizeze

Nu iti amenaja locuinta doar de dragul de a o avea mobilata. Incearca sa gasesti obiectele de mobilier care sa exprime cat mai bine personalitatea ta, astfel timpul petrecut in interiorul casei va fi mult placut.

Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea