Amenajarea casei

#decor casa # design casa #amenajare casa

5 lucruri pe care oricine trebuie sa le aiba in casa

Sunt multe situatii in care ajungi sa cumperi tot felul de lucruri pe care apoi nu le folosesti. Dar, in acelasi timp, sunt si multe lucruri utile pe care nu te-ai gandit sa le achizitionezi pana acum.

 

Profita de oferta din acest moment si fa cateva achizitii care costa sub 100 de lei si pe care oricine ar trebui sa le aiba in casa.

1. Dozator pentru sapun cu senzor

Poate nu ai nevoie in baie de accesorii high tech, dar unele gadgeturi pot deveni de neinlocuit. Asa cum este un dozator pentru sapun sau sampon cu senzor. Totul va deveni mult mai simplu si mai igienic, odata ce inlocuiesti traditionalul sapun, cu acest dozator in care ai pus sapun lichid. Mai mult, pentru copii va fi o adevarata incantare si daca pana acum era nevoie sa stai langa ei ca sa te asiguri ca s-au spalat pe maini, de acum inainte nu se vor mai putea desparti de aceasta “jucarie” interesanta care si-a facut aparitia in baie.

2. Fier de calcat vertical cu abur

De acum inainte poti sa duci calcatul hainelor la un alt nivel. Ai nevoie doar de un fier de calcat vertical cu abur. Forma compacta il face usor de transportat, fie ca il iei cu tine in vacanta sau chiar la birou, rezultatul: vei avea intotdeauna hainele perfect calcate. Fierul de calcat vertical netezeste, improspateza si foarte important dezinfecteaza datorita tehnologiei cu abur pe care o foloseste, fiind ideal inclusiv pentru a calca hainele copiilor. Pentru ca hainele sa aiba o durata de purtare cat mai indelungata, un fier de calcat cu abur este cea mai buna alegere, pentru ca datorita acestuia, fibrele sunt protejate.

3. Suport de birou pentru telefon

Daca esti impatimit dupa tot ce inseamna gadgeturi si tehnologie sau cauti o idee de cadou pentru o persoana care are asemenea pasiuni, ce parere ai despre un suport reglabil universal de birou, pentru telefon sau tableta, din aluminiu? Util pentru a face o conversatie sa se desfasoare mai usor, mai ales atunci cand ai de notat anumite lucruri in timp ce vorbesti sau cand ai nevoie ca telefonul sa stea nemiscat in cazul unui apel video. Suportul se poate folosi pentru toate dispozitivele (telefon sau tableta) cu o grosime mai mica de 13mm si o marime de pana la 8 inch.

4. Oglinda flexibila cu LED

Secretul unui machiaj impecabil este lumina din jur, atunci cand iti aplici pe fata produsele de make up. Daca lumina nu este suficient de puternica si nu vine din unghiul potrivit risti sa iesi din casa machiata necorespunzator. Oglinda flexibila cu LED este gadgetul de care ai nevoie pentru a nu te mai chinui cu tot felul de improvizatii atunci cand te aranjezi.

5. Purificator pentru apa

Un purificator pentru apa, atasabil la chiuveta, cu robinet si filtru este dispozitivul ideal pentru purificarea apei potabile sau de retea. Acesta poate fi instalat pe orice tip de baterie, avand trei etape de filtrare a apei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului