Amenajarea casei

#baterii incastrate # baterii lavoar #baterii

5 baterii de lavoar incastrate pe care ai vrea sa le ai in baie!

Suntem convinsi ca ai avut foarte mult timp la dispozitie sa te gandesti la cum vrei sa arate casa ta de vis sau la cum iti vei renova locuinta. Si, mai mult ca sigur, stii si de unde vei achiztiona mobila, electrocasnice si poate chiar materiale de constructie. Insa, la obiectele sanitare atat de necesare te-ai gandit? Iti sugeram sa nu faci greseala de a le lasa pe ultima suta de metri si sa nu alegi doar ce este la oferta! Este foarte important sa achizitionezi obiecte sanitare calitative, pe care sa nu le schimbi dupa un an.

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva baterii lavoare incastrate pe care sigur o sa le vrei in baia ta de indata ce le vei vedea. Stim ca bateriile incastrate sunt des prezente in spatii comerciale sau hoteluri, insa se pot monta cu usurinta si in baile personale.

Visezi la o baterie cu linii drepte, moderne? Atunci o sa ti se potriveasca perfect Bruma Escudo Baterie lavoar monocomanda pipa 17 cm, set complet. Pipa are un ornament metalic patrat, iar bateria are monocomanda. Te vei putea bucura de un cartus ceramic Bruma SmoothBreeze, de un aerator Bruma EcoDrop (pentru a economisi apa) si de tehnologia  Brightest, pentru un finisaj cromat cu aspect imaculat pentru o perioada indelungata. Corpul incastrat necesar este inclus in acest set. Se potriveste perfect unei bai moderne, chiar minimaliste si suntem siguri ca o sa te atraga. Are o garantie de 10 ani pentru persoane fizice si de 5 ani pentru persoane juridice.

In cazul in care iti doresti o baterie deosebita, alege una intr-o culoare distincta. Noi iti recomandam Bruma Leaf Baterie lavoar incastrata set complet, pipa 17 cm, auriu (sunrise). Stim ca de obicei, bateriile pentru baie sunt cromate. Insa, de ce sa nu alegi ceva diferit? Aceasta baterie poate reprezenta chiar punctul principal de atractie al baii sau poate sa se integreze perfect intre alte obiecte sanitare cu accente aurii. Beneficiaza de tehnologiile EcoDrop si SmoothBreeze.

In ultima perioada, au inceput sa fie din ce in ce mai populare obiectele sanitare cu finisaj mat si obiectele sanitare negre. Trebuie sa recunoastem ca se potrivesc perfect unor bai moderne, chiar si unor bai cu aspect industrial (acestea sunt in tendinte). In acest sens, iti recomandam Kludi Balance Baterie lavoar montaj incastrat cu pipa 23 cm, negru mat/crom. Este o baterie cu monocomanda, cu un debit de 6l/minut si care se bucura de tehnologia Kludi Eco, ce permite reducerea consumului de apa cu cel putin 40%.

Tot din categoria bateriilor de lavoar negre, iti prezentam si Bruma Lusitano Baterie lavoar incastrata pipa 17cm set complet, negru (night sky). Aceasta se potriveste perfect in orice baie si suntem siguri ca o sa te atraga eleganta ei, care se imbina perfect cu modernismul. Este o baterie cu monocomanda, se bucura de un cartus ceramic Bruma SmoothBreeze si de un aerator Bruma EcoDrop, care te va ajuta sa economisesti apa.

Incheiem aceasta serie de recomandari cu o baterie cromata: Kludi Zenta SL Baterie lavoar monocomanda cu montaj incastrat. Dupa cum poti observa si din poze, este o baterie eleganta, moderna, care se va adapta cu usurinta oricarui design interior.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre. Am vrea sa stim care este bateria ta preferata si de ce ai alege-o!

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea