Amenajarea casei

#prosoape #verde #amenajare casa #bucatarie eco #living cu animal print

4 stiluri de amenajare folosind verdele, culoarea-vedeta a verii

Culorile joaca un rol crucial in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu fresh si vesel, care sa iti confere o stare de bine, poti opta pentru folosirea culorii-vedetaale acestei veri: verdele. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in sofisticata nuanta galben.

1 Dormitor in nuante de verde masliniu

Verdele este cunoscuta ca fiind cea mai odihnitoare culoare pentru ochiul uman. Asadar, poti folosi aceasta nuanta pentru amenajarea dormitorului. Verdele masliniu te ajuta sa adormi mai repede, inducandu-ti starea de relaxare pe care ti-o confera si natura. In acest sens, poti colora peretii dormitorului in nuante de verde sau poti sa folosesti accesorii decorative, precum perne sau tablouri care sa te ajute sa te odihnesti mai bine.


2 Living cu animal print in contrast cu nuanta verde

Pentru a obtine un decor sofisticat, care sa atraga privirile musafirilor poti opta pentru mobilier in stil animal print. Peretii colorati in nunate de verde, in contrast cu mobilierul animal print, vor face ca spatiul din livingul tau sa arate elegant si spatios.

3 Verde relaxant pentru decorarea baii

Verdele este o culoare potrivita si pentru amenajarea baii, intrucat contribuie la starea de relaxare si calm pe care ti-o doresti dupa o zi obositoare de munca. Dusurile vor avea efect linistitor, multumita culorii verde cu ajutorul careia este decorata camera. Poti folosi accesorii in aceasta nuanta, precum prosoape sau suporturi pentru obiectele de ingrijire sau poti colora unul dintre pretii camerei in tonuri de verde.

4 Bucatarie eco

Datorita acestei culori, cu ajutorul careia iti poti amenaja bucataria, iti va fi mai simplu sa gatesti sanatos. Asadar, decoreaza-ti bucataria in stil eco, folosind mobilier in nuante de verde. Vei reusi astfel sa gasesti mai repede idei interesante pentru preprarea unei mese sanatoase pentru familia ta.




Sursa foto: brightnest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea