Amenajarea casei

#modele masuta de cafea #alegere masuta de cafea #masuta de cafea living #decorare living #masuta de cafea

4 masute de cafea care iti vor face livingul sa para mai calduros

Cand vine vorba despre decorarea unui apartament, cea mai mare atentie este acordata camerelor in care petrecem cel mai mult timp. Printre acestea se numara livingul, fiind urmat de bucatarie si baie si abia apoi de dormitor.

 

Insa, cand vine vorba de decorarea livingului, cele mai multe persoane ignora un detaliu important. Alegerea masutei de cafea. Aceasta este piesa centrala a livingului. Locul in care asezi decoratiuni care te reprezinta, dar si cel pe care-ti pu dimineata ceasca de cafea sau de ceai pentru a o savura in timp ce citesti ultimele noutati sau te uiti la emisiunea favorita.

Masuta de cafea trebuie sa se incadreze perfect in decorr, dar in acelasi timp sa iasa in evidenta prin designul acesteia. Iata cinci idei de masute de cafea pe care le poti alege pentru livingul tau.

1. Masuta de cafea care aminteste de o tava

Ce poate fi mai placut decat o tava cu cesti de cafea? Adu acest lucru la nivelul urmator si alege o masuta de cafea sic, cu aspect de tavi. In functie de spatiul de care dispui alege doua sau trei astfel de masute, de diferite marimi, pentru a obtine un efect de revista. Acest gen de masute se potrivesc perfect intr-un decor minimalist, dar si intr-un decor industrial. 

2. Masuta de cafea din lemn si metal, pentru un efect contrastant

Designul camerei din imagine este un exemplu al modului in care contrastele fac echipa buna. Un design clasic este accentuat de o masuta de cafea moderna, potrivita la prima vedere unui design industial. Masuta de cafea cu blat de lemn natural si cadru metalic se potriveste perfect acestui decor. Notele calde ale lemnului, estompeaza notele reci ale metalului, transformand masuta de cafea intr-o piesa centrala de decor.

3. Masuta de cafea cu blat din sticla

Masutele de cafea cu blat de sticla dau, de multe ori, senzatia unui decor rece. Daca sunt alese corect, astfel incat sa se potriveasca designului, efectul va fi cel dorit. In acest caz, o masuta de cafea cu picioare din lemn si blat de sticla este detaliul care ofera camerei eleganta si rafinament. 

4. Masuta de cafea cu forme geometrice

Decorurile moderne permit jonglarea cu o multime de decoratiuni, stiluri si culori. Acelasi lucru este valabil si in alegerea masutei de cafea. In cazul acesta, o masuta de cafea cu forme geometrice devine o adevarata bijuterie pentru camera de zi. Cadrul metalic si blatul de sticla amintesc de aspectul unui diamant. 

Surse foto: hola.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare