Amenajarea casei

# casa saracacioasa #amenajare casa #casa #sarac

4 lucruri din casa care te fac sa pari mai sarac decat esti

Cu totii ne dorim o casa cat mai frumoasa, cat mai luxoasa, pe care toata lumea sa o admire si in care sa ne simtim bine. Cu toate acestea, multe persoane fac greseli care fac locuinta sa para mai saracacioasa decat este de fapt. Iata care sunt aceste greseli si la ce trebuie sa renunti!

 

1. Tii suportul de uscat rufe in mijlocul casei

Lipsa de spatiu sau a unui balcon, te indeamna sa-ti usuci rufele in casa. Insa, odata ce acestea sunt uscate, strange-le si pune-le la locul lor, apoi strange si suportul si pune-l intr-un loc unde sa nu fie vizibil. Daca lasi suportul de rufe in mijlocul casei, chiar si gol, nu faci decat sa strici designul paartamentului si sa faci ca acesta sa para mult mai saracacios.

2. Prosoape vechi

Indiferent ca este vorba despre prosoapele de baie sau cele din bucatarie, prosoapele vechi, uzate, au un aspect neplacut. Iar cand sunt tinute la vedere, oricat de bine ar fi ingrijita locuinta, prosoapele fac ca aceasta sa para mai saracacioasa decat este de fapt. Nu trebuie sa schimbi toate prosoapele odata, daca nu iti permiti. Este suficient ca in fiecare luna sa inlocuiesti unul dintre acestea, pana cand scapi de toate prosoapele uzate din casa. Pentru un plus de lux, alege prosoape uni, care sa se potriveasca cu desigul casei tale.

3. Intrerupatoare si prize vechi

Ai renovat locuinta, ai zugravit, ti-ai pus parchet si ai schimbat mobila. Totul pare perfect pana cand observi intrerupatoarele si prizele vechi, care sunt aceleasi de cand s-a construit blocul. Acestea trebuie schimbate si inlocuite nu doar pentru a face locuinta sa arate mai bine ci si pentru a o facesa fie mai sigura. Intrerupatoarele si prizele vechi sunt oricand un ericol de incendiu.

4. Suport de uscat vase, din plastic

Suportul de spalat vase, din plastic, da incaperii un aspect neglijat. Plasticul este un material ieftin, care se deterioreaza rapid. Mai ales ca este tinut intr-un mediu umed, unde temperaturile oscileaza rapid. Nu va dura mult pana la aparitia primelor pete. Daca vrei ca bucataria ta sa para mai luzoasa alege un suport de vase din inox. Pe langa aspectul placut, elegant, acestea sunt si mult mai durabile in timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare