Amenajarea casei

#tipuri vase wc #vase wc

3 vase WC clasice si calitative pentru baia ta

In curand o sa vina vara si asta inseamna ca incepe oficial sezonul renovarilor, a constructiilor de case ori a cumpararii unui nou apartament. Vara este anotimpul ideal pentru a face schimbarile necesare in casa, datorita umiditatii scazute. Astfel, nu va exista riscul ca anumite materiale folosite pentru fixare, vopsire, colorare si asa mai departe sa nu se usuce complet si nu exista nici riscul aparitiei mucegaiului.

Asa ca daca va renovati casa ori va amenajati o locuinta noua, acum este momentul sa incepeti sa cautati cele mai bune materiale. De preferat ar fi sa alegeti materialele pe cont propriu sau, daca lucrati cu o firma, macar sa va dea mai multe optiuni, sa nu va impuna anumite materiale. Mai ales cand vine vorba despre amenajarea baii, ar trebui sa fiti fermi si sa alegeti cele mai bune produse. Nu va ganditi doar la economie, ganditi-va ca in baie, modificarile se vor face foarte greu dupa ce aceasta va fi terminata. Iar modificarile implica de cele mai multe ori placi de gresie si de faianta sparte, mult praf si asa mai departe.

De aceea va recomandam sa acordati importanta chiar si celor mai ,,banaleā€ lucruri, cum ar fi vasul WC. Cand va spunem despre acest obiect sanitar, sigur veti fi tentati sa ganditi ca o sa alegeti un vas oarecare, ca toate sunt la fel si tot ce va conta este pretul lui. Daca este posibil sa il luati la promotie, cu atat mai bine.

Insa, ce ar fi daca v-am convinge ca merita sa acordati mai multa importanta vasului WC? Orice obiect sanitar schimba complet aspectul baii. Iar un vas de WC trebuie sa fie in primul rand calitativ si apoi sa arate bine. Ba chiar sunt unele vase WC care sunt construite intr-un mod in care nu permit strangerea depunerilor, iar asta inseamna ca sunt mai usor de curatat.

Si pentru a va convinge ca aspectul conteaza foarte mult, in continuare o sa va prezentam trei vase WC de calitate superioara, clasice, dar cu aspect modern si calitative, pe care cu siguranta o sa le doriti in baile voastre.

Primul este Ideal Standard Connect Vas WC pe pardoseala, lipit de perete 36x55 cm. Este un vas WC care se monteaza clasic, pe pardoseala, lipit de perete, insa designul lui schimba tot aspectul baii. Nu-i asa ca arata exact ca un vas WC dintr-un hotel spre exemplu? Stim ca de multe ori cautati inspiratie pentru casa in camere de hoteluri sau in apartamentele pe care le inchiriati pentru vacanta, iar acest vas WC este cel mai bun exemplu ca puteti avea o baie ca in reviste!

Daca preferati un vas WC cu un aspect clasic, atunci va recomandam Vidima SevaFresh Set Vas WC monobloc 37x66 cm cu capac si rezervor WC cu alimentare laterala. Are forma consacrata a vaselor WC, insa este putin stilizat pe partile laterale. Este un vas calitativ si care arata foarte bine.

Si ultimul, dar nu cel din urma, in cazul in care preferati un vas WC cu forme drepte, va recomandam Roca The Gap Vas WC monobloc 36x65 cm. Se potriveste perfect intr-o baie cu aspect modern.

Nu-i asa ca ati inceput sa priviti cu alti ochi vasele de WC dupa ce v-am aratat aceste modele? Un astfel de obiect sanitar contribuie la aspectul general al baii, asa ca va recomandam sa studiati ofertele si sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului