Amenajarea casei

# plafoniere sufragerie #plafoniere

3 plafoniere inedite care iti vor infrumuseta sufrageria

Tot mai multe persoane au inceput sa puna accent pe importanta amenajarilor interioare si doresc sa se implice mai mult pentru ca apartamentul sau casa lor sa arate exact cum si-au dorit. In ziua de astazi, inspiratie pentru amenajarea casei se poate gasi la doar un click distanta, asa ca daca nu doriti sa angajati un specialist in domeniu, cu siguranta o sa va descurcati daca veti aprofunda acest subiect. Sunt anumite reguli de urmat in ceea ce priveste cromatica, potrivirea texturilor si a designului mobilei si decoratiunilor. Daca va veti insusi bazele amenajarilor interioare si daca veti cauta inspiratie in reviste de specialitate si pe internet, sigur o sa reusiti sa aveti casa visurilor si in plus, veti avea si satisfactia ca ati contribuit in totalitate la amenajarea ei.

Iar cand vine vorba despre amenajare, cel mai des oamenii isi doresc cat mai mult spatiu. De aceea, pentru pereti se aleg culori deschise, la fel si pentru mobila, iar petele de culoare vor fi reprezentate de decoratiuni. Chiar si cele mai mici incaperi pot parea spatioase daca tineti cont de cateva reguli de baza: cat mai putina mobila, culori cat mai deschise si foarte multa lumina, de preferat naturala.

Si pentru ca sufrageria este locul in care oamenii petrec destul de mult timp si locul in care sunt primiti invitatii, aici este nevoie de un plus de atentie. Daca puteti, alegeti geamuri cat mai mari pentru sufragerie, astfel incat sa va bucurati de lumina naturala si sa va dea senzatia de spatiu. Iar daca nu puteti face modificari si geamurile nu aduc atat de multa lumina pe cat va doriti, puteti rezolva aceasta problema cu ajutorul unor plafoniere de la German Quality.

Puteti alege plafoniere simple, pe care abia le veti observa sau din contra, puteti alege plafoniere deosebite, care sa infrumuseteze sufrageria, asa cum sunt cele pe care o sa vi le prezentam in continuare.

Daca va doriti o plafoniera cu adevarat extravaganta, care sa dea o nota de eleganta si rafinament sufrageriei sau chiar si baii (pentru ca se poate monta si intr-o baie) va recomandam sa alegeti Eglo Almonte Plafoniera 4x2.5W. Este o plafoniera din gama fantezista, cu un abajur de sticla si cristal, care cu siguranta o sa atraga multe priviri si complimente. O astfel de plafoniera este potrivita celor care isi decoreaza casa intr-un stil clasic, elegant, insa, daca va pricepeti destul de bine la amenajari interioare, o puteti integra chiar si intr-o casa cu un design modern.

In cazul in care doriti mobila alba sau cat mai deschisa la culoare si vreti ca accentul sa cada pe decoratiuni, atunci va recomandam Trio Discalgo Plafoniera 3x40W, negru. Este o plafoniera cu un design rar intalnit, care cu siguranta o sa va incante de fiecare data cand o priviti.

Iar daca vreti un corp de iluminat care sa fie inedit, dar sa nu iasa prea mult in evidenta, ar fi bine sa alegeti Trio Pilatus Plafoniera cu 5 spoturi 5x3.8W, alb. Este o plafoniera care se potriveste cu toate tipurile de mobilier si nu va trebui sa va faceti griji ca nu s-ar incadra in casele voastre.

Speram ca v-au placut recomandarile de plafoniere si ca o sa le acordati o sansa pentru a le integra in sufrageriile voastre.

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea