Amenajarea casei

#pictura pereti #pereti #gresie #sticla #faianta #mozaic #Dent Cube

3 idei pentru a "imbraca" peretii interiori

Ai chef de o schimbare de design in locuinta ta? Peretii sunt printre cele mai importante zone din casa atunci cand vrei sa transformi decorul, iar imbracarea lor nu trebuie facuta la intamplare. Fie ca alegi faianta, gresie, sticla sau mozaic, avem pentru tine cateva idei care sa te ajute sa gasesti inspiratia necesara.

Atunci cand vrei sa fii creativ si doresti o schimbare in designul casei tale, de cele mai mult ori te alegi cu o durere de cap. Culorile, marimea, locul, bugetul, toate acestea pot fi o sursa inepuizabila de stres.

Acum ca te-ai decis si vrei sa dai jos de pe pereti faianta din bucatarie sau din baie ori sa inlocuiesti gresia din hol, poti sa alegi din diversitatea de modele disponibile pe piata.

Gresie portelanata

Daca vrei sa-ti impresionezi musafirii, poti sa-ti imbraci peretele in aceasta gresie portelanata care creeaza un efect 3D, numita Dent Cube. Creatie a arhitectului Teruo Yasuda, de la compania nipona INAX, Dent Cube are un design extrem de interesant, fiind un mix intre forme geometrice si culori, astfel incat poate trece drept pata de culoare intr-o camera in stil clasic. In functie de necesitati sau de idei, aceste gauri pot fi umplute cu sticla colorata, lemn sau alte materiale. Cu siguranta va capta privirea tuturor celor aflati in incapere.


Mozaic stralucitor

Un mozaic stralucitor pe peretele din bucataria ta este o alta modalitate inedita prin care iti poti infrumuseta locuinta. Designerul Linda Woodrum a creat acest tip de placi, prin combinarea sticlei vitrate in nuante de gri, alb si galben, pentru a crea acest perete stralucitor, ceea ce scoate in evidenta si mai mult mobila din bucatarie.

Sticla colorata

O alta tendinta in amenajarile peretilor interiori este acoperirea cu sticla. Daca in living iti poti monta chiar si un perete despartitor din sticla, in bucatarie poti acoperi spatiul dintre blat si cabinete cu sticla colorata. Montarea decurge foarte rapid, fara bataie de cap, intrucat este necesar sa aplici doar cateva suruburi.



Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului