Amenajarea casei

#semineu #semineu electric #amenajarea casei #decorarea casei

10 avantaje ale unui semineu electric

Semineul electric este o alegere potrivita mai ales pentru cei care locuiesc in apartamente intrucat nu necesita instalare speciala sau cos de fum . In plus, se gaseste pe piata sub diverse forme si culori astfel ca poate fi incadrat perfect in orice tip de amenajare. Iata care sunt principalele avantaje ale unui semineu electric:


1 Un semineu electric nu necesita aprobari speciale si poate fi pus in functiune imediat dupa achizitionare , fara alte complicatii de natura tehnica.


2 Nu sunt necesare costuri suplimentare pentru instalare. In cazul semineelor clasice, costurile pentru construirea cosului de fum le pot depasi pe cele de achizitionare a produsului propriu zis.


3 Semineele electrice sunt achizitionate din magazin gata ansamblate astfel ca te scutesc de timp si efort.

4
Semineul electric nu necesita legarea la un cos de fum pentru ca nu produce nici un fel de noxe.


5 Se alimenteaza la o priza normala de 220 V, de preferabil cu impamantare.


6 Aceste aparate au incorporate o aeroterma cu mai multe trepte de viteza ce poate produce caldura la in mod continuu sau automat. Astfel, semineul poate fi folosit si ca sursa suplimentare de incalzire pe timp de iarna.


7 Carcasa semineelor este realizata din lemn sau MDF astfel ca are un design deosebit ce poate completa aspectul unei incaperi.


8 Semineele electrice nu au flacara reala astfel ca nu exista pericolul ca sticla de protectie din fata focarului sa se supraincalzeasca si sa produca accidente.


9
Efectele de flacara sunt foarte bine realizate, unele dintre ele avand chiar tehnologii 3 D astfel ca imita perfect o flacara reala.


10 Unele modele sunt dotate cu un sistem de purificare a aerului. Filtrul de aer nu trebuie schimbat niciodata ci doar curatat de doua ori pe an sub jet rece de apa.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.