Pentru o casa sigura

#hoti #asigurare casa #asigurare locuinta #victima hoti #generali #generali asigurari

Esti victima hotilor? Solutii salvatoare in situatii de criza

35.000 de furturi din locuinte se produc anual, in medie, in Romania, arata statisticile Politiei Romane. Din nefericire, majoritatea celor cad prada hotilor nu isi mai pot recupera pagubele. Exista insa solutii salvatoare, la indemana tuturor!

Preventia este cheia

Una din patru spargeri are loc din neglijenta victimelor, sustin oamenii legii. Mai exact, hotii fie profita de neatentia sau de neglijenta proprietarilor care au lasat geamurile sau usile deschise, fie le castiga increderea si patrund in casa sub diferite pretexte.

De aceea, ca si in cazul unei boli, cel mai bine este sa previi, decat sa tratezi. Inchide bine usile si ferestrele atunci cand pleci de acasa si, in niciun caz, nu posta pe site-urile de socializare imagini din care sa reiasa ca esti plecat in concediu sau ca detii bunuri de valoare in locuinta. Daca ai bijuterii sau bani in cantitati mari, cel mai bine este sa le tii la banca, intr-o cutie de valori.

O alta masura de preventie extrem de importanta este sa alegi incuietori sigure, cu chei care nu pot fi usor multiplicate. Si, nu in ultimul rand, instaleaza-ti o alarma si un sistem video de supraveghere a vecinatatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea