Pentru o casa sigura

#generali #generali asigurari #generali panama #incendiu #explozii #asigurare locuinta

Cum poti fi despagubit daca locuinta ti-a fost distrusa de o explozie sau un incendiu

15 locuinte sunt mistuite zilnic de flacari, arata cea mai recenta statistica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Asa se face ca an de an, mii de oameni raman fara un acoperis deasupra capului. Pentru multi, reconstructia casei este doar un vis. Insa visul lor ar fi realizabil daca ar fi constienti din timp ca oricand se poate intampla o nenorocire!

Cum previi un incendiu sau o explozie?

"Paza buna trece primejdia rea" este o zicala din popor. Si se potriveste perfect in multe situatii, dar mai ales atunci cand vine vorba despre un eveniment care ti-ar putea distruge agoniseala de-o viata. Verificarea periodica a sistemului electric este una dintre principalele reguli de urmat pentru a-ti feri caminul de flacari. Nu uita tigari sau lumanri aprinse si nici nu lasa in curte jarul de la gratar nesupravegheat. E de ajuns o singura scanteie ca sa declanseze infernul. Un detector de gaz metan si un sistem de avertizare in caz de incendiu se pot dovedi investitii extrem de profitabile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa