Pentru o casa sigura

#polita asigurare #asigurare casa #generali #asigurare locuinta #generali asigurari

5 beneficii nestiute pe care ti le ofera o polita de asigurare

Stiai ca si pagubele produse la o casa aflata in reamenajare pot fi recuperate? Dar ca iti poti primi banii pe vacanta deja platita daca ti-ai anulat anulat calatoria in ultima clipa din cauza unor evenimente neprevazute precum o inundatie sau un incendiu? Iata 5 dintre riscurile inedite acoperite de politele de asigurare ale locuintei:

Despagubiri pentru pagube provocate de zapada

In ultimii ani, localitati intregi au fost pur si simplu inghitite de cantitatile mari de zapada cazute. Mii de metri cubi de omat au creat o presiune puternica asupra structurii caselor, iar zeci de acoperisuri s-au prabusit sub greutatea stratului de zapada.

Din nefericire, cei mai multi dintre pagubiti fie nu aveau niciun fel de asigurare a locuintelor, fie aveau doar o polita obligatorie care insa nu ii despagubea in cazul unui astfel de eveniment nefericit. Polita de asigurare a locuintei Completa Plus de la Generali despagubeste proprietarii si in cazul pagubelor provocate de greutatea stratului de zapada.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare