Amenajarea casei

#amenajare #feng shui

Te invitam la o discutie despre Feng Shui

Afla de la specialistul Feng Shui, Diana Roman, cum iti poti imbunatati viata amoroasa cu ajutorul principiilor acestei culturi. Videomax .ro te invita sa participi la emisiuni interactive, sa pui intrebari si sa dezbati impreuna cu specialistul nostru cele mai importante reguli Feng Shui.

Specialistul nostru Diana Roman vine joi, 3 iunie, ora 17:30 la videomax.ro pentru a ne invata cum sa aplicam principiile Feng Shui in dragoste.  Ne poate ajuta Feng Shui sa avem o viata amoroasa mai buna? Ce activatori putem folosi si unde sa-i amplasam? Care sunt elementele negative care ar putea dauna unei relatii?

 

Intra aici pentru a participa la emisiunea de joi, 3 iunie.

 

Feng Shui este arta pozitionarii obiectelor astfel incat acestea sa creeze un echilibru si sa fie in armonie cu persoanele si spatiul. Dincolo de statuetele si simbolurile bine definite, Feng Shui a impus in primul rand norme clare in arhitectura, norme pe care adeptii acestei culturi le respecta si le aplica negresit. Orientarea spatiului fata de punctele cardinale, amenajarea incaperilor si a gradinilor reprezinta mii de ani de studiu si intelepciune.


Cultura Feng Shui ne invata de secole care sunt conditiile unei vieti sanatoase si frumoase. Unii dintre noi o aplica, insa cu totii avem intrebari atunci cand vine vorba de simbolurile potrivite si de principiile ce ar trebui aplicate in fiecare spatiu de locuit .

  •   2010-05-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Aura Oprisan

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii