Sfaturi practice

#casa de vis #idei unice #amenajarea casei #casa #decoratiuni #elemente decorative

Casa de vis: 5 elemente unice pentru casa ta!

Toti avem o idee despre modul in care ar putea arata casa noastra de vis. Daca unii dintre noi doresc o piscina, altii pot visa sa aiba propria crama sau un cinematograf sau un pat acvariu. Totul este posibil atata timp cat nu va opriti din visat. Nu uitati: frumusetea unui design se ascunde in detalii!

1. Pat - acvariu

Este un fapt dovedit ca privitul pestilor in acvariu va va ajuta sa va eliberati de stres. Imaginati-va ca aveti un acvariu deasupra patului dvs. In acest fel, veti fi relaxati chiar inainte de a adormi, astfel incat veti fi mai energizati dimineata. De asemenea, acest lucru va va imbunatati somnul.

2. Cinema in gradina

Cu totii am vazut acest lucru in filme si am dorit imediat sa il avem. Nu e greu sa aveti propriul cinematograf in gradina. Tot ce aveti nevoie este un videoproiector, un cearsaf alb si un perete. Dupa ce ati adunat cele trei elemente, nu va ramane decat sa decorati. Puteti pune niste perne, scaune si o masa mica in fata ecranului. Vizionare placuta!

3. Padurea

Daca va ganditi la copaci adevarati sau la o padure interioara adevarata, sunteti aproape de adevar. Vorbim de fapt despre un candelabru care creeaza iluzia unei paduri pe pereti. In acest fel puteti fi mereu conectat cu natura si, in plus, aceasta iluzie va va decora peretii si nu mai aveti nevoie de imagini de fundal sau vopsea. Dar va arata mai bine daca va veti picta peretii intr-o culoare deschisa.

4. O casa de vis, in gradina ta

Visul fiecarui copil este sa aiba o casa in copac. Multi dintre noi nu au avut una in copilarie. Ghici ce? Acum suntem adulti si putem face tot ce ne dorim, putem avea chiar si o casa in copac unde sa scapam din lumea reala. Transformati un copac mare din curtea dvs. in „Casuta din copac”. Acolo va puteti invita prietenii pentru un joc de carti sau un pahar de vin, alegerea va apartine!

5. Insula din bucatarie

Daca aveti suficient spatiu, puteti adauga o insula in bucatarie. Dar o puteti face sa fie cu adevarat deosebita, transformand-o intr-un pasaj secret catre crama dvs. Acesta este modul in care veti avea un spatiu in care sa gatiti si, in acelasi timp, un spatiu doar pentru dvs. in care va puteti bucura de un pahar de vin in liniste si pace.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele