Sfaturi practice

#amenajare baie #amenajarea casei #casa #baie

5 bai superbe care te vor uimi prin designul lor

Vrei sa iti redecorezi baia, dar nu stii cum? Iata cum cinci idei de design din care sa te inspiri daca vrei sa amenajezi iti doresti o baie care sa arate ca cele din revistele de home&deco! Tu ti-ai amenaja baia astfel?

 

1. Baie albastra

Daca iti place culoarea albastru, indiferent de nuanta, atunci vei adora aceasta baie! Incepand cu tavanul si terminand cu oglinda, aceasta baie este inbracata in mozaicuri care ne aduc aminte de baile din zonele meditaraneene. Cu toate ca arabescurile de pe pereti par usor aglomerate acestea nu sufoca incaperea, iar dulapul turcoaz ne aduce de valurile spumoase ale marii.

2. Baie cu tapet floral

Daca iti plac florile atunci nu ezita sa imbracii peretii baii intr-un tapet floral! Nobletea si frumusetea bujorilor se contopesec intr-o ambianta perfecta cu marmura neagra a chiuvetei si cu detaliile aurii. Iar pentru a completa designul asa cum se cuvine nu putea sa lipseasca o vaza cu bujori proaspat culesi!

3. Adauga o canapea in baie

Cu toate ca pare neobisnuit, adaugarea unei canapele in baie nu este o idee rea! Gandeste-te cat de utila iti poate fi atunci cand astepti sa ti se umple cada sau cand, pur si simplu, nu poti gasi un alt colt linistit in care sa iti termini cartea. Mozaicurile si arabescurile par sa fie trendul anului 2018! Priveste cat de bine arata masca cazii, imbracata fiind de mici piese de faianta decorate in culorile folosite in baie!

4. Marmura

Marmura este un element care intotdeauna va da foarte bine intr-o baie! Confera eleganta, stil si un aspect usor excentric unei incaperi! Desigur, este indicat sa folosim marmura doar daca spatiul ne permite. In cazul in care avem o baie mica exista riscul ca efectul sa fie unul de supraaglomerare! Iata cat de bine arata marmura alba in combinatie cu un tapet cu accente verzi!

5. Baie cu influente grecesti

Am lasat special aceasta baie la urma! Nuanta de albastru aleasa pentru faianta si elementele aurii in combinatie cu suporturile integrate in perete ne amintesc parca de Legendele Olimpului. Aceasta baie pare desprinsa dintr-o casa greceasca si aruncata intr-un apartament de oras. Cu toate ca sunt folosite doar doua culori, aceasta camera reuseste sa ne impresioneze prin frumusetea simplitatii sale!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele