Cumpararea unei locuinte

#NewTown Residence #apartament #casa duplex #duplex

La o simpla vizita risti sa te indragostesti de un apartament cu 3 camere

La inceputul lunii Martie ai ocazia sa-ti faci bagajele si sa te pregatesti de o noua aventura chiar in mijocul orasului in complexul NewTown Residence.

 

Situat in zona Baba Novac, la 3 minute de statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2, complexul rezidential ofera spre vanzare apartamente noi cu 2, 3 si 5 camere, duplex-uri si penthouse-uri de dimensiuni diferite care sa se muleze perfect pe nevoile tale !

Ai atatea motive sa savurezi fiecare moment petrecut in casa ta, incepand de la spatiul generos al camerelor si al terasei, apoi bucatariile sunt complet mobilate si utilate, iar baile amenajate, beneficiezi de aer conditionat din fiecare camera, plus centrala individuala pe apartament si nu in ultimul rand intimitatea si securitatea complexului.

Te vor invidia toti prietenii pentru spatiile verzi amenajate din complex, o adevarata oaza de liniste si de bucurie si vei uita de stresul masinii si a caratului de bagaje multumita parcarilor private si a lifturilor spatioase.

Atat la subsol cat si pe etaj sunt disponibile la vanzare boxe unde iti poti depozita toate lucrurile pe care nu le folosesti in mod curent si care nu vrei sa te incurce prin casa.

Complexul NewTown Residence este ideal pentru familii mari, care se vor bucura de apropierea parcului Titan, ba mai mult copii se pot juca in curtea interioara a complexului sau la gradinita cu afterschool de la parterul blocurilor.

Cu asa terase spatioase nu iti ramane decat sa iti inviti prietenii si rudele sa dai drumul la petrecere. Supermarketul Billa din complex iti este la indemana, in caz ca ramai fara provizii chiar in toiul distractiei.

Alatura–te unui mediu civilizat, cu peste 550 de famili care pun pret pe calitatea vietii si care au ales sa traiasca in complexul NewTown Residence!

Pentru mai multe detalii, stabileste o intalnire de Luni pana Sambata si vino sa iti alegi apartamentul care ti se potriveste!

Grabeste-te, numarul apartamentelor disponibile se modifica zilnic!

Numara-te printre norocosii care pasesc in casa noua la inceput de an!

NewTown Residence:
Str. Dristorului nr. 91-95,
Sect. 3, Bucuresti.
Telefon: 021 324 27 80
Mobil: 0755 599 000
www.newtown.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea