Cumpararea unei locuinte

#vazare casa #vanzare apartament

Iti vinzi casa? 5 sfaturi de la un profesionist ca sa gasesti mai repede un client

Vrei sa iti vinzi apartamentul sau casa pentru a-ti cumpara alta proprietate si nu reusesti sa atragi clientii potriviti? Ai pus anunt pe site-urile de vazari sau in ziare, ai apelat la agentiile imobiliare si timpul trece si nu ai succes?

 

Un agent imobiliar american cu o vasta experienta in vanzarea mai multor tipuri de proprietati si-a impartasit secretele. El promite ca respectandu-le vei reusi sa obtii pretul dorit intr-un perioada de timp foarte scurta.

Promoveaza-ti proprietatea

De indata ce te-ai hotarat ca vrei sa vinzi foloseste-te de puterea social media pentru a gasi clientii. Pe langa datele tehnice (suprafata, an constructie, materiale folosite, calculator taxa timbru), spune si povestea casei. Poti folosi atat Facebook, cat si Instagram. Poti face chiar conturi speciale ca sa anunti ca esti in cautarea unui client pentru casa ta. Foloseste cu incredere hashtagurile utilizate pentru acest tip de tranzactii.

Poti merge chiar mai departe si sa faci transmisii live pe Facebook sau Instagram care pot atrage cat mai multi vizitatori, fie ei si virtuali.

Pentru anunturi poti folosi toate site-urile nationale specializate, dar si pe cele din zona ta. Mai poti apela la Facebook Marketplace, o platforma care este din ce in ce mai accesata de cei care vor sa cumpere sau sa vanda ceva, de la haine second hand la masini si case.

Apeleaza la agentiile imobiliare

in mod cert si potentialii clienti si-au indreptat atentia catre agentiile imobiliare, asa ca ei va pot pune in legatura. in felul acesta vei scuti o perioada lunga de timp, in care tu vei incerca sa gasesti pe cont propriu un cumparator.

Foloseste semnul "de vanzare"

Poate ti se pare o metoda invechita, dar functioneaza. Daca un potetial client cauta o proprietate in zona in care tu vinzi, mai mult ca sigur studiaza teritoriul. Va veni destul de des pentru a se familiariza cu cartierul, cu strazile sau poate are prieteni in zona pe care i-a rugat sa il anunte daca apare ceva disponibil.

Daca esti mai creativ poti merge mai departe si sa scrii pe semnul "de vanzare" mesaje personalizate care sa atraga atentia celor care trec prin zona.

Organizeaza vizite

Multi potentiali clienti nu sunt impresionati de pozele de pe internet, care pot fi de multe ori falsificate. Poti anunta ca in fiecare sambata sau duminica, depinde si de disponibilitatea ta, intr-un interval orar care sa iti convina astepti clientii. in felul acesta ai sanse mult mai mari sa vinzi si inca repede, pentru ca oamenii se pot atasa de locuinta.

Angajeaza un fotograf profesionist

Toti facem poze frumoase cu telefonul, dar daca ai o proprietate valoaroasa este bine sa lasi pe cineva care cu asta se ocupa. Un fotograf va stii cum sa scoata in evidenta punctele tari ale casei si cum care intelege designul interior.

Fa cat mai multe fotografii pe care sa le schimbi in mod constant la anunturile pe care le-au pus pe internet. in felul acesta vei atrage mai multe persoane care sa iti vizualizeze anuntul si care sa si cumpere, intr-un final.

Sursa poza: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului