Cumpararea unei locuinte

#phoenix residence #cumparare casa #phoenix #casa

Cand doresti sa fii la casa ta, proiectul Phoenix Residence te ajuta

A lua decizia de a-ti achizitiona o casa numai a ta pentru un viitor independent sau alaturi de persoana cu care vrei sa-ti intemeiezi o familie este o idee laudabila. De aceea, cand doresti sa fii la casa ta, proiectul imobiliar Phoenix Residence te ajuta cu o oferta foarte buna la cumpararea de apartamente ieftine in Zona de Nord a orasului Bucuresti.

Fie ca esti chiar din capitala, fie ca vii din provincie in cel mai aglomerat oras din Romania, decizia ta nici ca poate fi mai buna daca vei apela din prima la Phoenix Residence. De ce?

  • Pentru ca acest proiect imobiliar inovativ lanseaza blocuri noi de apartamente ieftine in Otopeni, Zona de Nord a capitalei. Nu este, asadar, nicidecum vorba despre centrul aglomerat si zgomotos al municipiului. Este vorba, din contra, despre una dintre cele mai curate, organizate si linistite zone de locuit din Bucuresti. Aceste idei de apartamente Otopeni se vor transforma in vise implinite pentru tine.

     

  • Doresti sa te indepartezi de caminul parintesc, pentru ca de acum esti o fire independenta si iti doresti sa-ti infiintezi propriul tau camin numit acasa si propria ta familie. De ce nu? Proiectul imobiliar Phoenix Residence vine in ajutorul tau cu apartamente ieftine de 2 sau 3 camere in Zona de Nord a capitalei.

     

  • Locatia este excelenta atat pentru persoanele singure, cat si pentru familii, deoarece dispune de o infrastructura completa cu drumuri asfaltate, spatii amenajate special pentru copii, proximitate de centrele comerciale, dar si de soseaua de centura sau de autostrada.

     

  • Spatiul de care vei dispune la achizitionarea unui apartament ieftin din cadrul Phoenix Residence este optim, si, in functie de dorintele tale, poate fi extins sau super-extins. Adica iti poti alege un spatiu de locuit cu 2 sau 3 camere, in functie de nevoi. Si asta ca sa iti satisfaca si pretentiile diferite legate de pret.

     

  • In ceea ce priveste plata, modul de cumparare al apartamentelor din Phoenix Residence este extrem de variat, exact ca si bugetul fiecaruia. Se poate finaliza cumpararea unei astfel de locuinte atat cu bani proprii, cat si cu sprijinul bancilor, in functie de furnizorul de servicii bancare cu care esti in colaborare.

 

Astfel ca, departamentul de vanzari al proiectului imobiliar Phoenix Residence gaseste cate o solutie ideala pentru fiecare potential cumparator de apartamente Zona de Nord a municipiului Bucuresti. Asta, pentru ca orice persoana ce doreste sa fie la casa ei, sa isi vada idealul pus in aplicare si sa dispuna de o locuinta practica si de calitate, conforma cu un stil de viata bun.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului