Cumpararea unei locuinte

#monte carlo #coasta de azur #monaco #apartament

Cum arata apartamentul fabulos care costa 30 de milioane de EURO!

 

Pare incredibil, dar atat costa un apartament in Monaco! Daca iti doresti sa locuiesti pe Coasta de Azur trebuie sa stii ca si preturile sunt pe masura, dar privelistea isi merita banii. Indiferent unde te-ai afla, oriunde intorci capul vei avea un peisaj de milioane, la propriu si la figurat!

Treizeci de milioane de euro poate parea o suma foarte mare, dar atunci cand iti permiti sa faci o asemenea investitie sa fii sigur n-o vei regreta vreodata. Priveste cum arata dormitorul acestui apartament: un pat king-size, mobila facuta pe comanda din cel mai bun lemn, iar marmura ne inconjoara peste tot. Si daca mobila nu te-a dat gata, atunci privelistea sigur o va face!

 

In sufragerie nici nu mai ai nevoie de televizor! Canapeaua este indreptata spre geamurile balconului, astfel te poti relaxa privind marea si valurile ei, pamierii, plaja... Pur si simplu, nu mai ai nevoie de o alta sursa de amuzament pentru ca nu ai cum sa te plictisesti in Monaco. Trebuie sa mentionam faptul ca renumitul Casino din Monaco este la numai zece minute de mers pe jos.

 

 

 

Terasa este amenajata cum mult bun gust, spunem asta pentru ca totul este simplu si nu s-a exagerat cu detalii inutile. Mobilierul pare facut la comanda deoarece se potriveste perfect in spatiul in care este amplasat. Culorile alese pentru husele pernelor si pentru mobila in sine se potrivesc perfect cu atmosfera din Monaco si cu restul apartamentui. Cel mai probabil, daca te duci langa balustrada terasei vei putea vedea Portul Hercule. Portul este o adevarata bijuterie a Principatului, aflandu-se zilnic ancorate acolo vase si iachturi a caror suma adunata depaseste cateva sute de milioane de euro. Si ca un plus, Portul Hercule este la doar un sfert de ora de mers pe jos de la acest apartament.

 

Camera de zi este si ea foarte simpla. Daca ai niste gusturi extravagante si daca preferi opulenta atunci acest apartament s-ar putea sa nu fie pe gustul tau. Multi s-ar putea intreba de ce costa atat, avand in vedere ca inauntru nu este “mare incarcatura”. Ei bine, noi credem ca acest mod de decorare ii vine manusa acestui apartament, iar vedeta din aceasta casa este in mod cert privelistea.

 

Tu ce parere ai? Crezi ca suma este una corecta pentru ce iti ofera acest apartament?

Sursa imagini: Residences-immobilier.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea