Cum sa...

# promotie lenjerie de pat #lenjerie pat

Vine primavara! Promotii la Lenjerii de Pat (1 + 1 GRATIS)!

In fiecare primavara simtim nevoia sa ne aliniem naturii: reinnoirea! La ce ne gandim astazi? La dormitor. E timpul sa punem la pastrare seturile de iarna, si sa le aducem la lumina pe cele de primavara-vara. Le aerisim, le spalam, le calcam.. tot ce trebuie. Dar cum ar fi sa aducem ceva nou in casa?

Stim, iar bani de dat? Dar totusi, merita sa ratam o oferta speciala de lenjerii de pat - 1 + 1 gratis?

Practic, cu aceasta oferta, putem sa achizitionam doar o lenjerie de pat, dar bonus sa primim gratuit inca una! Poti alege setul dorit, sa te bucuri doar tu de el, ori poti sa pastrezi una si pe cealalta sa o faci cadou. Oricum ar fi, asemenea preturi sunt adevarate chilipiruri atunci cand avem de-a face si cu calitatea superioara.  

Promotia primaverii: ofertele speciale de la Nevera

Dupa cum ne-au obisnuit, Nevera.ro ne rasfata periodic cu promotii tentante la lenjeriile de pat. In acest sezon vin catre noi cu modele frumoase, rafinate, intr-o gama bogata de modele si culori. 

Daca esti in cautarea unei lenjerii de pat de calitate, care sa reziste in timp la cat mai multe spalari, atunci fa-le o vizita virtuala!

La Nevera gasiti in aceasta perioada lenjerii de pat 1+1 gratis, elegante, cu imagini stralucitoare si materiale de calitate. Din categoria aflata in promotie, daca adaugi in cos oricare doua lenjeriile de pat, fie ele diferite ori identice, te bucuri de oferta 1+1 gratis, achitand-o doar pe cea cu pretul cel mai mare dintre cele doua!

Lenjerii de pat elegante cu preturi reduse

Ce poate fi mai placut decat un dormitor in care sa te intampine o atmosfera proaspata, un pat in care sa te bagi seara si sa te invaluie enigmatic, cearsafuri placute la atingere?!

Va puteti imagina aceasta scena chiar la voi acasa! Puteti sa va inchipuiti o lenjerie de pat de calitate, plina de rafinament si bun gust. Aici intra in scena lenjeriile promotionale de la Nevera – lenjerii de pat 1 + 1 gratis

Va invitam sa va bucurati in voie de preturile de primavara!

Lenjerii de pat din bumbac pentru un somn relaxant

Noaptea nu este doar un sfetnic bun, ea trebuie sa fie odihnitoare si sa ne furnizeze energia necesara pentru o noua zi. Dormim pentru a ne odihni, iar din acest motiv, trebuie sa alegem cu grija lenjeria de pat, pentru a ne oferi acest deziderat. 

Specialistii evoca calitatea lenjeriei de pat pe primul loc atunci cand vine vorba de un somn odihnitor. Iata de ce, nu putem sa facem rabat de la calitate cand vine vorba despre confortul nostru si al familiei noastre. 

Ne dorim fireste o lenjerie de pat practica, pe cat de confortabila, pe atat de usor de intretinut, una care sa nu ne dea batai de cap nici cu spalarea, nici cu calcarea. 

Am vrea ca lenjeria de pat sa lase pielea sa respire, sa fie durabila si daca se poate sa se spele rapid, sa se usuce usor, sa nu trebuiasca sa fie calcata. 

Daca ar fi sa adunam la un loc toate aceste dorinte, ne-am orienta in mod clar catre lenjeriile din bumbac satinat: au proprietatea de a lasa pielea sa respire, sunt rezistente, plus de asta se spala fara complicatii in masina de spalat, se usuca simplu si nu se sifoneaza prea usor. 

Recomandarile au tinut cont de mai multe cerinte, dupa cum va spuneam anterior, plecand de la obtinerea unui somn odihnitor si pana la aspiratiile noastre privitoare la lenjeria de pat in sine. 

In aceasta combinatie de factori, prevaleaza bumbacul. Pana la urma, acest material este cel care cumuleaza o sumedenie de calitati necesare pentru un somn linistit si un timp indelungat de folosire. 

Sursa foto: nevera.ro

Ce inseamna bumbac satinat?

Datorita calitatilor lor incontestabile, lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt printre cele mai populare. 

Stim ca multi dintre voi prefera bumbacul si lenjeriile de pat din bumbac, in primul rand pentru ca ofera o atingere placuta, respirabila, racoritoare. Pe langa aceste calitati, bumbacul are si proprietati antialergice, pastreaza caldura iarna si ofera racoare vara. 

Printre cele mai cunoscute tipuri de lenjerii de bumbac se numara cele din flanel, din satin, finet, crep, la care se pot adauga cele din satin sintetic si cele cu insertii de microfibre. 

Dintre toate aceste tipuri, bumbacul satinat este unul deosebit de placut la atingere, oferind si o senzatie de racoare, numai bun pentru serile calduroase de vara. Materialul este unul moale, care se intretine usor, este lucios si nu provoaca alergii. 

Bumbacul satinat este realizat 100% din fibra naturala de bumbac. Aceasta fibra este folosita adesea pentru confectionarea lenjeriilor din gama de lux. In opozitie cu bumbacul obisnuit, care in timp isi pierde rezistenta, bumbacul satinat se mentine moale si isi pastreaza aspectul de nou pentru un timp mult mai indelungat. 

Ce inseamna Nevera?

Nevera inseamna lenjerii de pat de calitate, cuverturi, perne, pilote, huse de pat si saltele, halate de baie, prosoape de baie, covoare si multe altele. Cu alte cuvinte, Nevera poate sa faca dintr-o casa, acasa. 

Noua ne-a placut ce am vazut, fie vorba intre noi, este o adevarata incantare sa ”rasfoiesti” paginile cu produse ale acestei platforme, indeosebi in sectiunea lenjeriilor de pat, pentru ca au niste modele deosebit de speciale ca design. Este o adevarata incantare sa privesti lenjeriile de pat cu peisaje fabuloase, cele cu pisicute fel de fel, cu peisaje nocturne din marile orase ori imaginile floristice de-a dreptul fermecatoare. 

Acest magazin online nu va ofera doar produse de calitate, ci si consiliere profesionala gratuita, cadouri la comenzile mai mari de 200 de lei, precum si transport gratuit pentru comenzile de peste 299 lei.

Sursa foto principala: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea