Cum sa...

#organizare #frigider

Trucuri pentru a organiza eficient un frigider mic

Ai un frigider mic acasa in care ai impresia ca nu intra mai nimic? Uita de verdeturile inghesuite prin colturi de care uiti si nu le mai poti folosi.

Iti dam cateva idei foarte usor de aplicat pentru a putea organiza eficient alimentele in frigider.

1. Foloseste rafturi verticale pentru reviste ca sa separi produsele

Aceasta este o idee foarte buna de organizare a frigiderelor mici deoarece va ajuta sa partajati tipurile de alimente fara a adauga sertare. Separa legumele de fructe sau de alte alimente cu ajutorul rafturilor verticale pentru reviste.

2. Foloseste clipsurile de birou pentru a organiza sticlele

Pentru a evita ca sticlele sa se rostogoleasca pe rafturi, pur si simplu prinde cateva clipsuri de papetarie de barele raftului. Magie? Nu! Pragmatism!

3. Baze rotative

Acestea sunt ideale pentru a avea sticlutele cu sosuri organizate. Trebuie doar sa le asezi pe o baza rotativa ca acele pentru toruri si vei avea acces mai usor la ele cand vrei sa le folosesti.

4. Magneti pentru folosirea peretilor frigiderului

Magnetii sunt perfecti pentru a stoca mai multe produse in frigider. Trebuie doar sa lipiti magneti pe fundul recipientelor mici si sa le atasati de pereti.

5. Folositi caserole din plastic transparent

Caserolele din plastic transparent va vor permite sa identificati mai usor continutul lor si sa pastrati ordinea in frigider. Pe caserolele opace puteti pune etichete.

6. Cosuri

Daca preferi sa ai produsele asezate mai bine in campul vizual, poti folosi cosuri de diverse dimensiuni pe post de sertare in frigider.

7. Sertare agatate de rafturi

Sistemul de prindere al acestor sertare va permite sa le agatati de rafturile frigiderului, organizand astfel mai bine spatiul stramt.

10. Foloseste borcane pentru a ordona produsele proaspete

In acest fel, frigiderul va arata mai organizat si iti va fi mult mai usor sa gasesti repede cele necesare. Borcanele de sticla vor ajuta si la pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

FOTO: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea