Cum sa...

#truc feng shui #bani #casa #feng shui

Trucul Feng Shui pentru a atrage bani in casa. Oricine il poate pune in practica

Arta Feng Shui este una dintre cele mai vechi tehnici chinezesti de amenajari interioare, care se bazeaza pe pe teoria celor 5 elemente (pamant, metal, apa, lemn, foc) si pe principiile yin si yang expertul feng-shui incearca sa reechilibreze fortele care se manifesta local pentru a ameliora, sanatatea, prosperitatea si comportamentul persoanelor. Scopul artei Feng Shui este realizarea armoniei locurilor in care oamenii traiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul inconjurator (qi).

Un qi pozitiv aduce noroc, un qi negativ aduce nenorocire. Cele patru centre de interes majore din feng shui sunt: bogatia, fericirea, longevitatea si copii sanatosi.

Pentru a atrage norocul si banii in casa ta, expertii Feng Shui sustin ca exista un truc care va aduce vibratii pozitive si energie in casa ta. Iar partea buna este ca oricine il poate pune in practica, indiferent de buget.

Potrivit artei Feng Shui exista o planta care atrage banii ca un magnet. Numele plantei este crasula, cunoscuta si ca planta de jad. Nu are nevoie de multa ingrijire, ci doar de un vas si de apa.

Aceasta planta trebuie asezata pe partea dreapta a intrarii in casa, in partea nordica. Crasula elibereaza uleiuri esentiale care iti afecteaza in mod pozitiv starea mentala.

Pentru a atrage banii in casa, inainte de a sadi planta, pune in ghiveci 6 monede si gandeste-te la o persoana de succes, sanatoasa si bogata. Atunci cand uzi arborele de jad, aminteste-ti de aceasta imagine, cat mai clar. Acest exercitiu iti va aduce succesul.

Daca ai deja in casa aceasta planta, atunci trebuie doar sa pui o moneda in ghiveciul acesteia, in timp ce te gandesti la o persoana de succes, sanatoasa si bogata.  

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare