Cum sa...

#vopsea ieftina # vopsire pereti #vopsea de par

Trucul cu var pentru a imbunatati vopseaua ieftina si a o face sa reziste mai mult pe pereti

Cu totii ne-am intrebat la un moment dat daca vopselele vandute in supermarketuri sunt de buna calitate si daca merita sa cheltuim banii pentru a renova o camera din casa noastra. Din acest motiv, printre sfaturile noastre de decorare a casei va impartasim un truc eficient cu var pentru a imbunatati vopseaua ieftina si a o face sa reziste mai mult timp pe pereti.

 

Realitatea este ca aceste tipuri de vopsele sunt ieftine pentru ca nu au aceleasi ingrediente precum cele oferite de marcile specializate si, prin urmare, pretul lor este mai mic.

Dar chiar daca bugetul nostru nu este foarte mare, ne putem aventura sa renovam peretii spatiului nostru preferat prin imbunatatirea formulei vopselelor ieftine cu produse foarte usor de procurat.

Ia aminte si incearca acest truc cu var pentru a imbunatati vopseaua ieftina si a o face sa reziste mai mult pe pereti, nu vei regreta pentru ca rezultatul te va face sa crezi ca ai cumparat un produs de calitate superioara.

Singurele lucruri de care ai nevoie pentru a imbunatati vopseaua ieftina sunt:

2 litri de vopsea

1/2 kilogram de var

1/2 litru de aditiv

Apa pentru diluare

Varul este un material de constructie utilizat la prepararea amestecurilor de zidarie pentru a lega materialele din care se construiesc peretii, fundatiile si placile. Atunci cand este amestecat cu ciment, face ca acesta sa fie mai usor de prelucrat si mai aderent. In plus, datorita componentelor sale minerale, poate fi utilizat pentru a evita problemele de pe suprafete.

Acum, pentru a va imbunatati cutia de vopsea ieftina, trebuie sa amestecati mai intai varul si aditivul separat, astfel incat sa puteti incorpora amestecul mai tarziu. Trebuie sa bati foarte bine pana cand nu mai sunt cocoloase. Apoi trebuie sa amestecati cu vopseaua pana cand ambele parti sunt foarte bine incorporate. Puteti adauga apa, daca doriti, astfel incat consistenta sa fie cea dorita.

Acum poti incepe sa vopsesti toti peretii pe care ii doresti cu acest truc care va permite vopselei tale ieftine sa adere mai bine, sa acopere mai mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului