Cum sa...

#sisteme supraveghere video #supraveghere video

Supravegheaza-ti casa cu ajutorul unor sisteme supraveghere video

Asigura-ti locuinta si protejeaz-o de hoti cu ajutorul sistemelor de supraveghere video. Este cel mai simplu si usor mod prin care iti poti proteja locuinta de hoti. Desigur, poti apela si la alte reguli de bun simt pentru a preveni o spartgere, insa cea mai buna cale ramane in continuare utilizarea unor sisteme supraveghere video prin internet.

 

Daca obisnuiesti sa calatoresti des, fie in interes de serviciu, fie in interes personal, casa ta este cu atat mai expusa hotilor, care pandesc mai intai sa pleci de acasa. De aceea este important sa te asiguri ca iti lasi locuinta in siguranta. Pentru asta este important sa incui toate usile si ferestrele inainte de a pleca de acasa. Daca lipsesti mult timp, roaga un vecin sau un prieten sa treaca din cand in cand pe la tine pentru a-ti ridica corespondenta si a lua flyerele atarnate de usa. Prezenta acestora este o garantie pentru hoti ca nu esti acasa, iar riscul sa-ti intre in casa este foarte mare.

De ce sa alegi sisteme de supraveghere video

Nu trebuie sa dai multi bani pe echipamente scumpe. Este suficient sa achizitionezi niste sisteme supraveghere ieftine pentru a descuraja hotii sa-ti pradeze locuinta.

Pe siteurile de reduceri poti gasi sisteme de supraveghere video profesionale care sa te ajute sa-ti tii locuinta in siguranta cand esti plecat de acasa, fie ca mergi in vacanta sau ca pleci pentru doar cateva minute la cumparaturi. Hotii opereaza rapid. Sunt suficiente 2-3 minute pentru a patrunde in casa si a pleca cu bunuri de valoare.

Daca stai la curte alege sisteme supraveghere video exterior care sa aiba o acoperire cat mai mare asupra intregii curti. Poti alege un kit supraveghere video 8 camere care sa aiba o acoperire completa asupra intregii curti si gradini, daca spatiul de care dispui este unul mare, Pentru o curte mai mica este suficient un kit supraveghere video sistem cctv 4 camere dvr.

Pentru a descuraja cat mai mult hotii, este important ca pe langa supravegherea video sa apelezi si la un sistem de iluminat cu sensozi de miscare. Acesta are multiple beneficii: pe langa faptul ca nu consumi mult curent (lumina aprinzandu-se in momentul in care simte miscare si atat), cand esti plecat de acasa, prezenta acestuia descurajeaza hotii sa-ti intre in curte. Iar daca se intampla totusi ca acestia sa-ti pradeze casa lumina care se aprinde ajuta camerele de supraveghere sa surprinda imagini mult mai clare cu acestia, astfel incat politia sa ii prinda mai usor.

Daca stai la bloc o singura camera, discreta, montata la usa este suficienta. In plus, indiferent ca locuiesti la casa sau la bloc, este important sa montezi camere de supraveghere si in locuinta.

Apeleaza la sisteme supraveghere video wireless. Acestea se conecteaza la aplicatii din telefon care iti permit sa vezi in permenenta ce se intampla in casa ta. Aceste sisteme sunt extrem de utile si in cazul in care ai copii mici si ii lasi in grija bonelor sau a bunicilor. In acest fel vezi in permanenta ce se intampla cu micutul tau  si cum este tratat.

In concluzie, dotarea locuintei cu sisteme de supraveghere profesionale te ajuta sa-ti protejezi locuinta de hoti, riscul ca acestia sa-ti patrunda in locuinta fiind astfel mult mai mic.

Surse foto: piqsels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea