Cum sa...

# supraveghere camera #camera de supraveghere #amenajare casa

Protejeaza-ti casa de hoti! Sisteme de supraveghere pentru casa ta

Cu totii apreciem confortul si flexibilitatea sistemelor de supraveghere si de securitate pentru locuinte. Cu sau fara fir, alimentate cu baterii sau curent electric, camerele de securitate se pot gasi in variate modele, cu optiuni diverse si la preturi accesibile.

Afla care sunt sistemele de supraveghere care ofera cele mai multe beneficii, au cea mai buna conectivitate si ofera posibilitati de stocare suplimentara. Acestea se pot utiliza atat in interior cat si in exterior si vin cu caracteristici inteligente si diverse avantaje. Daca esti in cautarea unui sistem de supraveghere care sa functioneze cu un sistem de securitate, poti incepe cu recomandarile de mai jos.

Sistem complet de supraveghere

Un sistem complet de supraveghere, conceput pentru exterior, este ideal pentru magazine, depozite, birouri si resedinte. Sistemul contine un DVR stand alone prevazut cu patru canale video, patru camere video pentru exterior, un alimentator cu patru mufe de alimentare si patru role de cablu de cate 25 de metri fiecare. Sistemul permite transmisia live online si accesul de pe telefonul mobil, iar cele patru camere video de exterior sunt adaptate pentru vederea nocturna la o distanta de pana la 20 m.

Camera de supraveghere falsa

O camera de supraveghere falsa este identica cu una reala, fiind o alternativa accesibila si economica descurajarii hotilor. Camera de supraveghere falsa ar trebui instalata in locuri cat mai strategice, cum ar fi colturile vizibile in momentul intrarii in incinta sau zona de deasupra usii. Instalarea este simpla si necesita doar fixarea a doua holsuruburi. Camera nu necesita alimentare la priza, functionand cu doua baterii AA.

Sistem de supraveghere cu patru camere

Sistemul de supraveghere CCTV kit DVR 4 este dotat cu patru camere, special concepute pentru montarea in interiorul sau in exteriorul cladirilor. Totodata, dispune de patru cabluri video si cablu de alimentare de 20 de metri. Ofera posibilitatea inregistrarii si redarii imaginilor video de calitate superioara de pe toate cele patru camere si are facilitatea de inregistrare pe timp de noapte, la o rezolutie inalta. In plus, imaginile se pot accesa si urmari in timp real, existand posibilitatea de control prin internet.

Camera de supraveghere HD

O camera de supraveghere de interior care filmeaza la o rezolutie HD 720P este perfecta pentru supravegherea interiorului locuintei, a biroului, depozitului sau chiar pentru a fi montata in camera copilului. Camera este prevazuta cu un alimentator 5V/2A si dispune de conectivitate Wireless exclusiva la reteaua de internet. Cele doua antene WiFi garanteaza receptia maxima a semnalului de internet, camera fiind, totodata, usor de instalat si utilizat.

Camera de supraveghere 360 Panoramic

Camera de supraveghere 360 Panoramic este prevazuta cu un senzor de imagine performant care permite filmarea HD de inalta rezolutie. Asigura vizibilitatea la 360 de grade si dispune de senzor de miscare. Se poate accesa de pe internet sau telefonul mobil si are o arie de pana la 15 m de captare a imaginilor.

Pentru mai multe modele de sisteme de supraveghere performante, acceseaza platforma teamdeals.ro.

   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului