Cum sa...

#monitorizare locuinta #abonament orange #sistem protectie #Orange Smart Home

Orange Smart Home - solutie accesibila de protejare a casei la doar 10 euro/luna

Statisticile arata ca zilnic au loc cel putin 12 incendii in locuinte, iar ora de ora are loc cate o spargere. In plus, peste 50% din daunele produse locuintelor sunt cauzate de avarii la instalatiile de apa. Sunt date oficiale ala ISU si ale Politiei care trebuie sa ne puna pe ganduri.

Cum casa este unul dintre bunurile cele mai de pret pe care le avem, e si normal sa ne dorim sa o stim in siguranta. Muncesti o viata ca sa o platesti si n-ai vrea sa stai mereu cu teama ca se poate intampla ceva rau.

Tocmai pentru a veni in intampinarea acestei griji, Orange a lansat serviciul Orange Smart Home, o solutie care iti permite sa iti monitorizezi de la distanta locuinta. Mai exact, de oriunde ai fi: la serviciu, la cumparaturi sau chiar in vacanta peste hotare.

Ce presupune Orange Smart Home

Cand pleci de acasa ai grija sa inchizi ferestrele, verifici robinetii de apa si incui bine usa ca sa fii sigur ca nu se intampla nimic rau. Doar ca sunt o multime de lucruri care, din nefericire, nu depind de tine. Cum ar fi o avarie la instalatia de apa, ori o banda de hoti care a pus gand rau bunurilor de valoare din casa ta. Sunt lucruri greu de prevazut, insa nu imposibil de prevenit. De ce spunem asta? Ei bine, sistemul Orange Smart Home tocmai acest rol il are: de a te ajuta sa previi astfel de nenorociri. Cum? Prin intermediul unor avertizari trimise proprietarului locuintei. Dar sa o luam pe rand.

Orange Smart Home inseamna niste senzori montati discret in locuinta, impreuna cu un dispozitiv central care preia informatiile si le transmite mai departe. Practic, poti monta asa: un senzor de miscare ce va detecta orice pas suspect prin casa ta, un senzor care va identifica chiar si cea mai usoara urma de fum, un senzor usa/fereastra, in cazul in care acestea sunt deschise can dar trebui s astea inchise, un senzor de inundatie, care se activeaza in cazul in care simte apa, o priza inteligenta, care intrerupe alimentarea cu curent a dispozitivelor introduse in acea priza si o camera video Wi-Fi.

Poti alege cate un senzor din fiecare sau mai multi de acelasi fel, iar acestia se conecteaza wireless la un dispozitiv central conectat la randul lui la internet de mare viteza (de la orice provider). Iar tu le poti seta si controla de pe dispozitive precum tableta, laptop sau telefon de oriunde te-ai afla.

Abonamentul Orange Smart Home costa doar 10 euro pe luna daca il contractezi pana la 1 septembrie pentru doi ani. Pachetul de baza Orange Smart Home contine dispozitivul central si 2 senzori la alegere. Costul abonamentului este fix pe intreaga perioada contractuala de 24 luni, indiferent de numarul de senzori suplimentari pe care ii conectezi la dispozitivul central. In plus, daca ceva nu funtioneaza sau ai nevoie de asistenta tehnica, specialistii Orange sunt la dispozitia ta, de luni pana duminica, intre orele 09:00 si 20:00.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului