Cum sa...

#haine sifonier #spatiu depozitare # depozitare haine #sifonier

Nu mai ai spatiu in sifonier? Trucuri la care sa apelezi

Nu mai ai spatiu de depozitare in sifornier si nu mai reusesti sa gasesti hainele de care ai nevoie? Nu dispera. Exista cateva solutii la care poti apela pentru a face putin spatiu in sifonier.

Doneaza hainele pe care nu le mai porti

Fustele si bluzele pe care le pastrezi din liceu, dar si hainele demodate pe care stii ca nu le vei mai purta niciodata nu au ce cauta in sifonierul tau. Le poti darui cuiva din familie sau le poti dona persoanelor care au nevoie de ele.

Foloseste cutii de depozitare

Adauga hainele extrasezon in cutii speciale pe care le poti depozita sub pat soi pe sifornier. Procedeaza la fel si in cazul acceosiilor. Vei face rost de mult spatiu in casa, intr-un timp foarte scurt.

Folosesti pungile pentru vidat haine

O alta modalitate de a face rapid loc in sifonier este sa adaugi hainele extrasezon sau pe cele pe care nu le mai porti, in pungi speciale, pe care sa le videzi. Simplu, rapid, eficient.

Organizeaza asternuturile de pat

Obisnuiesti sa depozitezi asternuturile de pat in sifonier? Dupa ce le speli si le calci impatureste-le cu grija adauga-le in fata de perna ce le apartine. Spatiul va deveni mai organizat si mai incapator. In plus, iti va fi mult mai usor sa ajungi la asternutul dorit.

Sursa foto: freshome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea