Cum sa...

#scapa de paianjeni #scapa de soareci #soarecei #paianjeni casa #soareci casa #invadatori #menta #paianjeni

Ingredientul natural care te ajuta sa scapi rapid de paianjenii si soarecii din casa

Paianjenii sunt o reala problema cu care se confrunta majoritatea persoanelor, in special toamna, cand micile insecte isi cauta un adapost calduros. Cei care stau insa la curte se mai confrunta cu o problema – soarecii. Poti scapa insa de aceste invadatoare cu ajutorul unui ingredient pe care sigur il ai in casa: ceaiul de menta.

 

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa cureti temeinic fiecare coltisor al casei si sa elimini orice urma de murdarie sau resturi de mancare ce le pot atrage pe rozatoare dar si cele mai intunecate colturi ale casei care atrag de regula paianjenii.

Amplaseaza apoi pliculete de ceai de menta in colturile casei si sub mobila, acolo unde acesti invadatori au obiceiul de a sta. Aroma ceaiului de menta ii va alunga de indata. Atat paianjenii cat si soarecii detesta mirosul mentei. In plus, incaperea ta va avea un parfum proaspat pentru o perioada indelungata de timp.

Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare