Cum sa...

#secrete #geamuri #praf

Cum tii praful departe de geamurile tale. Secretul celor mai iscusite gospodine

Te-ai saturat se speli non stop geamurile si la scurt timp sa fie din nou murdare, mai ales daca imediat ce le-ai curatat a plouat si praful s-a pus din nou pe ele? Nu trebuie sa te mai chinui daca pui in aplicare un truc genial. Este vorba despre un ingredient banal pe care trebuie sa il adaugi in apa.

 

Prepara o solutie din amoniac si apa amestecata in proportie de 1 la 4 este buna pentru curatarea ferestrelor. Sterge apoi ferestrele cu ziare vechi. Hartia va asborbi umiditatea, iar plumbul continut in hartia de tipar va face ca suprafata sa straluceasca. Daca geamurile sunt foarte murdare, adauga in apa o lingura de amidion. Daca vrei sa le dai stralucire, tamponeaza cu o carpa cu ulei de gatit geamul.

Si cel mai tare truc, care te va ajuta sa tii praful departe de geamurile tale abia acum il vei afla. Amesteca apa si glicerina si adauga cateva picaturi de amoniac in amestec

Un amestec de apa si alcool poate fi folosit pentru a mentine fereastra curata pe timp de iarna. Solutia de alcool nu numai ca va scapa de murdarie si praf, dar va indeparta si petele de grasime si urmele lasate de maini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea