Cum sa...

#sfaturi si trucuri #organizare casa #sfaturi #cum sa #organizare #trucuri #hol

Cum sa iti organizezi holul: sfaturi si trucuri

Holul dvs. este primul spatiu pe care il vede cineva cand intra in casa. Deci, este foarte important cum arata si cum este organizat. Propunem 5 trucuri fantastice care va vor face viata mai usoara.

1. Start

Arunca gunoaiele si fa loc pentru lucrurile importante! Nu tine lucruri doar pentru ca iti reamintesc de ceva sau cineva. Adesea, coridorul poate fi supra-aglomerat cu produse de care nu mai avem nevoie.

2. Decorati peretii

In functie de cat de mare sau de mic este holul tau, poti adauga obiecte de decorare in prima zona a casei tale. Puteti crea acelasi design pe care l-ati utilizat in restul casei. Puteti atarna o oglinda mare pe peretele de la intrarea in casa, in felul acesta puteti va verifica intotdeauna inainte de a parasi casa. De asemenea, puteti adauga un raft pentru cheile si parfumurile orice doriti sa le puneti acolo.

3. Dulapul din hol

Aceasta idee este minunata daca doriti sa economisiti spatiu! Gandeste-te in felul acesta: poti sa-ti faci dulapul acolo sau poti sa faci dulapul pentru copii. Este o camera de depozitare pe care o veti avea la dispozitie si ganditi-va in felul acesta: oricum, holul este doar un pasaj catre alte incaperi. Deci, nu aglomerati camera de zi sau dormitorul!

4. Pantofar

Nu-ti lasa pantofii peste tot! Puteti economisi o gramada de bani ingrijindu-va incaltamintea. De asemenea, un cabinet poate fi cumparat sau puteti face unul. Ele vin in multe nuante, dimensiuni si desene sau modele.

5. Centru de interes: o lampa

La intrare puteti instala o lampa. Va fi un ajutor real cand veti ajunge acasa tarziu. De asemenea, acesta va arata grozav intr-un hol mare si va fi un centru de interes grozav!

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea